Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Είναι ερωτευμένοι! Οι τρυφερές στιγμές τους!
Showbiz

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Είναι ερωτευμένοι! Οι τρυφερές στιγμές τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και μας το δείχνει συνεχώς με φωτογραφίες που αναρτούν στα social media. Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ξεκίνησε πριν από περίπου 7 χρόνια και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το φθινόπωρο του 2018 στη Μύκονο!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια και τον καρπό του έρωτα τους ήρθε να συμπληρώσει ο μικρός Μάξιμος, ο οποίος είναι 2 χρόνων!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί τρεις φορές σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, ο πολιτικός γάμος τους έγινε λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους στο Γύθειο.

Ακριβείς λεπτομέρειες για τον πρώτο γάμο δεν υπάρχουν ή δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο όλοι θυμόμαστε την φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Αθηνά από τις διακοπές τους στο εξωτερικό το 2017, οπού στην εν λόγω φωτογραφία είχε αναφέρει τη λέξη #justmarrried.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved