Ρέβη: Τα γενέθλια, η αποκάλυψη της ηλικίας και το δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες
Showbiz

Ρέβη: Τα γενέθλια, η αποκάλυψη της ηλικίας και το δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες

Τα γενέθλιά της γιορτάζει η Ρούλα Ρέβη και στέλνει το πιο δυνατό της μήνυμα με πολλούς και διαφορετικούς αποδέκτες.

Η κούκλα σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, φέτος θα τα περάσει διαφορετικά αλλά άντα με πολλή αγάπη των δικών της ανθρώπων.

Μέσα από την ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη, αποκαλύπτει την ηλικία της και εξηγεί γιατί πότε ένας αριθμός ηλικίας δεν είναι αυτός που θα καθορίσει τις στιγμές της ζωή μας.

«στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή πολλά ήταν παράξενα και πολλά είχαν ειπωθεί! Όμως η μάνα μας που ήταν και μικρομανα δεν μας έμαθε και ποτέ δεν μας είπε για καμία γυναίκα και την ηλικία της ήταν σα να μην υπήρχαν οι ηλικίες στο σπίτι μας καθώς μεγαλώναμε , ίσως επειδή η μάνα μας είχε βιαστεί να μεγαλώσει .

Έτσι μάλλον γρήγορα κατάλαβε πως δεν υπάρχουν κανόνες στο τι μπορείς να κάνεις και σε ποια ηλικία ! Για εμάς στην οικογένεια μας οι γυναίκες μπορούσαν και μπορούν να κάνουν και να ΑΡΧΙΣΟΥΝ ότι γουστάρουν σε οποιαδήποτε ηλικία εκείνες νοιώθουν έτοιμες . Και ξέρετε τι έγινε έτσι? Επειδή έτσι με μάθανε ποτέ για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία κάποιου παρά μόνο για το πόσο μπορώ να τον συγχωρήσω για κάτι . Αν με καταλαβαίνετε! Αλλά και να μην με καταλαβαίνετε δεν πειράζει γιατί σήμερα γίνομαι 47 και θα κάνω ότι μου αρέσει . Και φέτος και του χρόνου και για πάντα ! Χρόνια μου πολλά», έγραψε η ίδια.

Δες την ανάρτησή της και χρόνια της πολλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved