My Style Rocks: Πρώην διαγωνιζόμενη "καρφώνει" συμπαίκτες της - «Έχουν στρατηγική»
Showbiz

My Style Rocks: Πρώην διαγωνιζόμενη "καρφώνει" συμπαίκτες της - «Έχουν στρατηγική»

Αποχώρησε πρόσφατα από το My Style Rocks και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί να είχε ξεχωρίσει κατά την είσοδό της στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, μιας και οι βαθμολογίες της δεν ήταν ικανές να της εξασφαλίσουν την παραμονή της στο My Style Rocks.

Η Ρούλα Δημητριάδου, γνωστή και ως νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή, Love it.

«Τα άτομα που είναι πιο παλιά, ίσως έχουν κάποια στρατηγική γιατί γνωρίζουν καλά το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί αυτή την περίοδο είναι και η καραντίνα, ενώ με το παιχνίδι θα ήταν πιο δημιουργικές οι μέρες μου. Όταν κάθισα και το σκέφτηκα μετά λέω "Μάλλον δεν με ψήφισαν τα παιδιά γιατί το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως ήμουν αρκετά δυνατή ενδυματολογικά», ανέφερε για τους πρώην συμπαίκτες της.

Ποιους θεωρεί "δυνατούς" παίκτες;

«Θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια την Αρετή, την Τζένη, τώρα θεωρώ δυνατό και τον Μηνά, αλλά και τον Σπύρο, ο οποίος είναι κάτι κλασικό, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ στον άνδρα, να είναι έτσι, σε πιο κλαστικό στυλ».

Η Ρούλα Δημητριάδιου απάντησε στην ερώτηση σχετικά με εάν πίσω από τις εμφανίσεις στο ριάλιτι μόδας, κρύβονται στιλίστες.

«Δεν ξέρω τι κάνουν και τι δεν κάνουν, όλοι μας να ξέρεις έχουμε κάποια βοήθεια. Αυτή η βοήθεια μπορεί να μεταφράζεται σε έναν γείτονα ή μια φίλη, να δανειστούμε τις τσάντες τους, ή και να έχουμε φίλους στιλίστες».

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved