Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!
Showbiz

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς να μην ήταν και η καλύτερη χρονιά το 2020, όμως για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν σίγουρα τυχερή αφού συνάντησε ξανά, μετά από πολύ καιρό, ξανά, τον έρωτα. 

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήρθε στη ζωή της για να αλλάξει τα πάντα και πράγματι τα άλλαξε.

Η Κωνσταντίνα αδυνάτισε, ομόρφυνε, λάμπει από ευτυχία. Κάνει πράγματα που δεν σκεφτόταν καν να κάνει παλιότερα. Όπως το γεγονός ότι μπήκε στην κουζίνα και για χάρη του έφτιαξε μέχρι και... γεμιστά.

Ίσως είναι από τους λίγους ανθρώπους επί ελληνικής επικράτειας που δεν νιώθει πιεσμένη λόγω lockdown γιατί ζει τον έρωτά της με τον σύντροφό της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του στον εγκλεισμό.

Τι χρειάζεται άλλωστε παραπάνω ένα ζευγάρι; Απολύτως τίποτα είναι η απάντηση.

Βγαίνουν για βόλτα με τα σκυλάκια τους στη Βουλιαγμένη, φιλιούνται μέσα στη μέση του δρόμου χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τους βλέπει κάποιος, συζητούν ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να μάθουν ο ένας τον άλλον και δείχνουν πραγματικά χαρούμενοι.

Οι αλλαγές στην Κωνσταντίνα είναι πλέον πολύ εμφανείς. Έχει πλέον γίνει πιο εξωστρεφής. Δεν φοβάται να μιλήσει για τα προσωπικά της καθώς νιώθει σίγουρη γι' αυτά, έχει αυτοπεποίθηση και εκείνη η λάμψη της τον τελευταίο καιρό "προδίδει" το πόσο ερωτευμένη είναι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο ευτυχισμένη είναι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved