Τα καλύτερα μας χρόνια: Γνωρίστε την πρωταγωνίστρια Εριφύλη Κιτζόγλου!
Showbiz

Τα καλύτερα μας χρόνια: Γνωρίστε την πρωταγωνίστρια Εριφύλη Κιτζόγλου!

Τα καλύτερα μας χρόνια: Η Εριφύλη Κιτζόγλου πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ και σε συνέντευξή της μιλάει για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνην!

Γεννήθηκα: Στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Πόρο. Σπούδασα: Γεωλογία στο ΕΚΠΑ και στη συνέχεια τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Ωδείο Αθηνών.

Στη σειρά «Τα καλύτερο μας χρόνιο», στην οποία συμμετέχω, απολαμβάνω; Πέρα από τη συνεργασία με όλους τους συντελεστές και την εμπειρία σε επίπεδο δουλειάς, μου αρέσει πολύ που η σειρά αφορά μια άλλη εποχή, διαφορετική από τη δική μας.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Τη Σεχραζάτ, τη γάτα μου. Το αγαπημένο μου μέρος: Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια ερημική παραλία της Λευκάδας. Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Ταξίδι στη Λιόν. Η αγαπημένη μου ταινία: Η «Κινέζα» του Γκονιάρ.

Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Ταξίδι στην άκρη της νύχτας» του Σελίν. Από μουσική ακούω: Ποικίλει πολύ η μουσική που ακούω.

Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου: Ένα καλοκαίρι που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η στιγμή της ζωής μου που θα ήθελα να ξαναζήσω: Δεν ξέρω... Εκτιμώ πολλές στιγμές από το παρελθόν, αλλά δεν τις νοσταλγώ. Δεν συγχωρώ με τίποτα: Δεν έχω καταλήξει ακόμη!

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: Δεν μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει: Οδικό ταξίδι στην Τουρκία, που αποφασίστηκε μέσα ένα βράδυ.

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι: Ο πιο μεγάλος φόβος μου είναι μην πάνε όλα καλά. Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Πολλά! Είναι η κατάλληλη ώρα να σκεφτώ όλα τα καλά και τα άσχημα, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved