Mike: Η συγκλονιστική φωτογραφία και το ξέσπασμα στα social media!
Showbiz

Mike: Η συγκλονιστική φωτογραφία και το ξέσπασμα στα social media!

Γνωρίσαμε τον Mike μέσα από την πορεία του στο τραγούδι και συγκεκριμένα στον χώρο της ραπ μουσικής ενώ τον γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα ως παίκτη του Nomads πριν από δύο χρόνια. 

Mέσα από τα social media, ο Ράπερ, Mike, είχε αποκαλύψει τη μάχη του με τον καρκίνο σε μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον. Ο ίδιος πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του, έχοντας δίπλα του την σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού και αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία, αναφερόμενος στην κινητήρια δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας.

Συγκεκριμένα έγραψε: « Να σε αγαπάς! Μην προσπαθείς να γίνεις αρεστός σε ανθρώπους που δεν αφιέρωσαν λίγο χρόνο από την ζωή τους για να μάθουν πραγματικά ποιός είσαι!!! Αρκετός κόσμος κρίνει τον άλλον από την εξωτερική του εμφάνιση χωρίς να γνωρίζει πραγματικά τι άνθρωπος είναι ή τι έχει καταφέρει στην ζωή του! Καλό θα ήταν να κρίνουμε τον εαυτό μας κάποια στιγμή και όχι τους άλλους!!! Εσύ τί λες;».

Τα λόγια του Mike βρήκαν υποστήριξη σε πολλούς θαυμαστές του που έσπευσαν να του απαντήσουν από κάτω κι ένα πλήθος αγάπης πλημμύρησε τον τραγουδιστή!

Δείτε τη φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved