Άντζελα Δημητρίου: Στόλισε black & white δέντρο και πόζαρε με το νέο της look!
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Στόλισε black & white δέντρο και πόζαρε με το νέο της look!

Άντζελα Δημητρίου: Τα φετινά Χριστούγεννα θα την βρουν σίγουρα ανανεωμένη!

Οι Έλληνες celebrities φέτος στόλισαν από νωρίς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν για λίγο από την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την έξαρση της πανδημίας.

Έτσι, από τις αρχές του μήνα Νοέμβρη, τα social media γέμισαν φωτογραφίες από στολισμένα σαλόνια, αλλά και ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα τα οποία σίγουρα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα εκείνα των περασμένων ετών.

Η Άντζελα Δημητρίου μπήκε με τη σειρά της σε Χριστουγεννιάτικο mood, επιλέγοντας ένα μοντέρνο δέντρο σε λευκό χρώμα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε μαύρα στολίδια, κάνοντας έτσι ασπρόμαυρο θέαμα.

"Έρχονται Χριστούγεννα, μια γιορτή που πρέπει να είναι όλοι οι άνθρωποι αγαπημένοι και ενωμένοι. Σας εύχομαι καλές γιορτές αγκαλιά με τις οικογένειες σας, με υγεία και ο Θεός να μας προστατεύει... Σας αγαπώ πολύ πολύ", έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

Οι followers της, εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, σχολίασαν και την αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού η Άντζελα έκανε νέο κούρεμα τονίζοντας τις αφέλειες.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved