Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: «Όταν μπήκα στη φυλακή δύο χρόνια έπαθα σοκ»
Showbiz

Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: «Όταν μπήκα στη φυλακή δύο χρόνια έπαθα σοκ»

H Κική Λιτσάκη, η γνωστή σε όλους μας ως Σούπερ Κική ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο 2night Show  και μίλησε πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο, την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, τον εθισμό, τον εγκλεισμό στη φυλακή, την κατάθλιψη και πώς κατάφερε να λυτρωθεί απ’ όλα.

Η Κική περιγράφει: «Είμαι 28 χρονών. Πέρασα δύσκολα με τον πατέρα μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Αλλά δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος και προς εμένα και προς την μαμά μου. Από μικρή θυμάμαι όλες τις εικόνες. Όταν ήμουν 5 χρονών χώρισαν. Πέρναγα δύσκολα με τις συντρόφους του μετά το χωρισμό.»!

Ο εθισμός στις ουσίες: «Έφυγα μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε ένα γείτονα. Πήγαινα σπίτι μου και άλλαζα ρούχα μόνο. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους γονείς μου. Η μάνα μου δούλευε. Ήταν στον κόσμο της. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα μου ναρκωτικά. Στην αρχή είχε πλάκα. Αλλά με τα χρόνια άρχιζε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω. Μετά άρχισα να πίνω χάπια. Μετά ήρθαν τα πιο σοβαρά, LSD και κοκαΐνη. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Ήμουν πλέον 17. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου…»!

Για τον εγκλεισμό της στη φυλακή, είπε: « Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία…που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι.».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινα φυλακή. Πιο μπλεγμένο ήταν το αγόρι μου. Εγώ ήθελα να εξασφαλίζω τη χρήση μου. Έμεινα δυο χρόνια στη φυλακή. Η στιγμή της προφυλάκισής μου είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Φεύγοντας από το γραφείο της ανακρίτριας βλέπω τη μητέρα μου να με κοιτάει. Ήταν ένα χάος. Φίλησα τη μητέρα μου, μπήκα στην κλούβα… Όλα τα παιδιά κλαίγανε. Το είχα πάρει πολύ ψύχραιμα. Ήμουν στη φυλακή στη Θήβα... Όταν έγινε αυτό με την κ. Κουτσελίνη και ήρθαν τα κανάλια ένιωσα πάλι σαν εγληματίας που έχει κάνει κάτι κακό και ασχολούνται μαζί του.

Όταν μπήκα στη φυλακή έπαθα σοκ. Ήμουν στη φυλακή με την κολλητή μου. Για έξι μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος με την εξάρτηση. Δοκίμασα ηρωίνη 20 μέρες πριν μπω στη φυλακή. Με προσέγγισε κάποιος μέσω facebook. Έκανα δέκα φορές ηρωίνη, μέχρι που μπήκα φυλακή. Και ευτυχώς γιατί τώρα δε θα ήμουν εδώ. Ευτυχώς μπήκα στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και έκανα θεραπεία.Όταν μπήκα στη φυλακή τότε η μάνα μου κατάλαβε τα λάθη της και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εξομολόγησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved