Φιλιππίδης: Συγκινεί το post του για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»
Showbiz

Φιλιππίδης: Συγκινεί το post του για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγησή του μέσω των social media θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη

Ο αξέχαστος ηθοποιός είχε φύγει πριν από δύο χρόνια από σύντομη περιπέτεια με τον καρκίνο και υπήρξε ένας πραγματικά πολύ καλός φίλος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η απώλειά του, όπως ήταν φυσικό, είχε καταρρακώσει τον τελευταίο ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε εκφραστεί δημόσια για το πόσο έντονα είχε βιώσει αυτή την απώλεια.

Η στιγμή αυτή ήρθε τώρα μιας και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν έγραψε στο instagram:

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. Θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο Covent Garden; Εσύ, ο Δημήτρης, η Ελπίδα και εγώ! Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, αγόρι μου».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ δική τους στιγμή, τότε που όλα έμοιαζαν υπέροχα. Η απώλεια του Χρήστου Σιμαρδάνη, μόλις στα 61 του χρόνια, έκανε τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας να βυθιστεί στο πένθος για αρκετό καιρό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved