Τζένη Μπαλατσινού: Δες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε λίγο πριν γεννήσει
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Δες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε λίγο πριν γεννήσει

Η Τζένη Μπαλατσινού μετρά αντίστροφα, όχι μόνο για τη νέα χρόνιά, αλλά και για το μωράκι που περιμένει.

Τον καρπό του έρωτά τους, ετοιμάζονται να υποδεχτούν σύντομα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπλατσινού. Στόχος του ζευγαριού ήταν να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση με πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον, κάτι το οποίο και άργησε να γνωστοποιήσει στα media.

Η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης στο σπίτι, μιας και το lockdown την περιόρισε αρκετά. Η ίδια εξάλλου, ως εγκυμονούσα τήρησε τα μέτρα ασφαλείας από τον covid-19 και μάλιστα με το παραπάνω.

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης, η Τζένη απέφευγε τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, αλλά και την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική της ζωή.

Πλέον, η παρουσιάστρια και ο Υπουργός Υγείας, έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πελαργού. Η Τζένη Μπαλατσινού πάντως παραμένει ενεργή στα social media, ανεβάζοντας στο instagram στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Αυτή τη φορά, η ίδια φωτογράφησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο αργότερα δημοσίευσε σε ένα από τα insta stories στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved