Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση – Η πρώτη φωτό της νεογέννητης κόρης της από το μαιευτήριο
Showbiz

Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση – Η πρώτη φωτό της νεογέννητης κόρης της από το μαιευτήριο

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Βασιλική Μιλλούση. Τρισευτυχισμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον ερχομό της δεύτερης κόρης του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι με την ευτυχισμένη μαμά, μια ημέρα μετά τον τοκετό να ποστάσει την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.


«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !», έγραψε η ίδια.

Η Βασιλική Μιλλούση πρόσφατα αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, ότι λόγω του ότι είναι μικρόσωμη αν και έχει προγραμματίσει την εγκυμοσύνη της, μπορεί να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή!

Να τους ζήσει

Δες την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved