Σπίτι με το Mega: Πάολα: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες, οι καλεσμένοι και η συγκίνηση
Showbiz

Σπίτι με το Mega: Πάολα: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες, οι καλεσμένοι και η συγκίνηση

Σπίτι με το Mega: Η Πάολα με την αισθαντική της φωνή μάγεψε αυτή τη μουσική βραδιά το κοινό του MEGA, στην τηλεοπτική συναυλία της.

Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε τη συναυλία της τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες της, "ζεσταίνοντας" έτσι το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια η Πάολα ερμήνευσε το "Μαμά γερνάω" προκαλώντας συγκίνηση.

H Πάολα θέλησε να καλωσορίσει με τον δικό της τρόπο τους τηλεθεατές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πανδημία, αποφεύγοντας όμως να τοποθετηθεί στο όλο θέμα καθώς όπως είπε θέλει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν ό,τι τους έχει πληγώσει και τους έχει κουράσει.

Mε το ντουέτο της Πάολα με τον Στάθη Νικολαΐδη «Σον Θεό εφτάγω τάμα» ξεκίνησε η ενότητα της ποντιακής μουσικής στο «Σπίτι με το MEGA». Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια, η Πάολα τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία της «Θυμός». Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Ακολούθησαν μοναδικά ντουέτα της Πάολα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη. Οι δύο τραγουδίστριες χάρισαν μοναδικές ερμηνείες στους τηλεθεατές. Δείτε το βίντεο:

Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε στο πλευρό της Πάολα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε αυτό το ξεχωριστό βράδυ με τους δύο καλλιτέχνες να χαρίζουν στη συνέχεια μοναδικές ερμηνείες. Δείτε το βίντεο:

H όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με τη Χριστίνα Μαραγκόζη να ερμηνεύει δικές της επιτυχίες:

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου στο πλευρό της τραγουδίστριας. Απολαύστε το υπέροχο ντουέτο τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved