Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι η γιαγιά του παιδιού της Φωτεινής. Είμαι γιατρειά»

Gossip-tv Team

H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, την κόρη του, Φωτεινή, αλλά ανέφερε πώς περνά το δεύτερο lockdown λόγω της πανδημίας.

«Το ότι δουλεύω μου κάνει καλό, παρόλο που είμαι σπαστικιά με τα μέτρα και τα τηρώ κατά γράμμα. Δεν με πλησιάζει κανείς.» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ακριβά γούστα, ούτε με ενδιαφέρει η επίδειξη πλούτου. Το αυτοκίνητό μου το έχω δέκα χρόνια και είναι τρακαρισμένο από παντού. Θέλω να αμείβομαι καλά σε σχέση με αυτό που κάνω στη δουλειά μου. Διεκδικώ τα χρήματά μου.»!

Και υπογράμμισε: «Δεν θα ρίσκαρα πράγματα που σχετίζονται με τη σωματική ακεραιότητα. Δεν είμαι των extreme sports. Είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Δεν θέλω τη σιγουράτζα μου. Θέλω να κινδυνεύσω αλλά με άλλον τρόπο».

Όσο για τον Θοδωρή, είπε: «Ο Θοδωρής είναι πολύ καλός παρουσιαστής. Είναι καταπληκτικός στις συνεντεύξεις. Καταφέρνει τους ανθρώπους να ανοίγονται. Δεν τον ενδιαφέρει το gossip ή να βγάλει είδηση οπότε ο άλλος χαλαρώνει και μπορεί να του πει ξαφνικά κάτι που δεν θα έλεγε ποτέ».

Και υπογράμμισε: «Δεν είμαι η γιαγιά του παιδιού της Φωτεινής. Δεν είμαι γιαγιά γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Δεν έχει υπάρξει αυτή η σειρά. Είμαι η γιατρειά»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved