Γωγώ Τσαμπά: Το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή και o νέος έρωτας
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: Το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή και o νέος έρωτας

Η Γωγώ Τσαμπά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα... για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο, πώς περνά τη δεύτερη καραντίνα, τις καταχρήσεις αλλά και τη συμμετοχή της στο J2US!

«Εξομολογούμε δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.
Και τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες».


Όσο για το J2US είπε: «Στο J2US βρέθηκα από τον καλό μου φίλο τον Νίκο Κοκλώνη. Τον ξέρω από το 2015. Με κάλεσε να τραγουδήσω σε ένα ιδιωτικό γλέντι και μετά συναντηθήκαμε σε φιλικά τραπέζια. Είναι καλός φίλος και ο Νίκος αμείβεται με αυτό που του αξίζει».
Και η Γωγώ Τσαμπά ειλικρινέστατη όπως πάντα, μίλησε και για τις καταχρήσεις του παρελθόντος: «Έχω να πιω πέντε χρόνια αλκοόλ. Έπινα αρκετά. Τώρα πίνω μόνο νερό όταν τραγουδάω»!

Και τέλος ανέφερε ότι έχει νέο σύντροφο αλλά λόγω απόστασης δεν βλέπονται πολύ!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved