Showbiz

«Χείμαρρος» η Βίκυ Καγιά κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Οι αιχμές δεν είναι καλό πράγμα»

Gossip-tv Team

H Βίκυ Καγιά Θα παρουσιάσει τα Madwalk και έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την Ζενεβιέβ Μαζαρί να μη βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του GNTM αλλά απάντησε και στις νέες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Τι έχει συμβεί τελικά ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

Η Βίκυ Καγιά είπε αρχικά για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είναι δυνατόν να μην είναι η Ζενεβιέβ στον επόμενο κύκλο; Ποιος θα κάνει τα κόνσεπτ; Εγώ; Γιατί να μην περνάει καλά η Ζενεβιέβ; Εγώ ξέρω πως περνάει πάρα πολύ καλά. Με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα. Και δεν πιστεύω ότι ούτε και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου.»!

Και υπογράμμισε: «Από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασα και τη βοήθησα όπως και όλοι μας στην παραγωγή. Το ίδιο και την κυρία Χριστοπούλου. Δε ξέρω γιατί στο τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά. Λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Μπορεί για αυτή να μην ήταν καλά. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά και η στάση μου απέναντί της. Δε ξέρω. Πραγματικά πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί.»!

Και τόνισε: «Οι αιχμές δεν είναι καλό πράγμα. Γιατί όταν ξεκινάς από ένα πράγμα το οποίο σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές.

Από την άλλη μπορεί να έχει και τους δικούς της λόγους, που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Σίγουρα εγώ δεν ευθύνομαι για αυτό»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved