Showbiz

Σχοινάς: Έτσι σχολίασε το άγνωστο «μαλλιοτράβηγμα» της Γαρμπή με την Βανδή

Gossip-tv Team

O Διονύσης Σχοινάς σχολίασε το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου στο Live του J2US.

Με αφορμή την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο λαμπερό σόου, η Δέσποινα είπε: «Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει «Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;»»!

Αυτό το περιστατικό σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ ο Διονύσης Σχοινάς: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δε τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα. Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved