Σπύρος Πώρος: «Όλοι μας εξάλλου παλεύουμε για να βρούμε τον εαυτό μας»
Showbiz

Σπύρος Πώρος: «Όλοι μας εξάλλου παλεύουμε για να βρούμε τον εαυτό μας»

Σπύρος Πώρος: Όσα αποκάλυψε για τον ίδιο και τις άγνωστες πτυχές του.

Οι Έλληνες επώνυμοι υποδέχτηκαν το 2021 και για χάρη του περιοδικού Gala έστειλαν γράμμα στον εαυτό τους, το οποίο αργότερα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό!

Δείτε το γράμμα που έγραψε ο Σπύρος Πώρος για το νέο έτος...

«Αν ήμουν τώρα στη θέση σου, σίγουρα θα έκανα πολλά πράγματα διαφορετικά. Η ζωή όμως δεν είναι πρόβα και μαθαίνεις από τα λάθη σου, τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Τουλάχιστον όχι εντελώς. Αφού λοιπόν αναθεωρούμε συνέχεια, θα σου έλεγα να μη στεναχωριέσαι για τα όποια λάθη σου, γιατί κάθε φορά κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε έτοιμοι τη δεδομένη στιγμή.

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Να τον αποδέχεσαι όπως είναι και να τον αγαπάς. Να μαθαίνεις από το καθετί που βιώνεις, να κάνεις την αυτοκριτική σου, αλλά να ξέρεις ότι όλοι ζούμε μέσα στις αντιφάσεις μας. Να ξέρεις ότι παρ' όλη την αγωνία και τη στεναχώρια που θα βιώσεις, αυτός που είμαι τώρα σ' ευχαριστεί γιατί απ' όλα όσα βίωσα έγινα καλύτερος άνθρωπος, θέλω να σ' ευχαριστήσω, λοιπόν, γιατί αν δεν είχες αντέξει τόσα πολλά δεν θα ήμουν εγώ τώρα εδώ, να μπορώ να ζω τη ζωή μου, που παρά τα προβλήματα της δεν παύει να είναι όμορφη.

Σου γράφω λοιπόν για να ξέρεις ότι σε συγχωρώ για τα λάθη και σ' ευχαριστώ που συνεχίζεις κάθε φορά έτσι ώστε να είμαι εγώ εδώ σήμερα και να σου γράφω. Θέλω να σου πω ότι αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να ξανασηκώνεσαι όταν πέφτεις και να μαθαίνεις. Να γίνεσαι καλύτερος, μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου κάποια στιγμή. Ολοι μας εξάλλου παλεύουμε γι' αυτό. Να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved