Ο Καράβας απαντά στο εάν οι παίκτες του GNTM μπορούν να κάνουν καριέρα στο Modeling
Showbiz

Ο Καράβας απαντά στο εάν οι παίκτες του GNTM μπορούν να κάνουν καριέρα στο Modeling

GNTM: Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Καράβας λίγο μετά το φινάλε του GNTM 3.

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο του modeling, ωστόσο φέτος το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα μέσα από το GNTM και τη θέση του coach.

Λίγο μετά το φινάλε του ριάλιτι και ο Γιώργος Καράβας έδωσε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Gala. Άραγε ο ίδιος θεωρεί πως το GNTM είναι η αφετηρία μιας μεγάλης καριέρας για ένα νέο πρόσωπο στο χώρο του Modeling;

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης...

Η συνεργασία του με το GΝΤΜ κύλισε τόσο ομαλά που ήδη έχει δεχτεί πρόταση να βρίσκεται στο πλάι των συμμετεχόντων και στον επόμενο κύκλο. Και δεν είναι η μοναδική πρόταση. Πρόσφατα μέσω της εταιρείας Dante έβγαλε και δική του σειρά με ρούχα. Τον ρωτώ για το αν εκπομπές όπως το GΝΤΜ μπορούν να βοηθήσουν ένα αγόρι ή ένα κορίτσι να κάνει καριέρα. «Η καριέρα είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων», μας εξηγεί. «Δίνονται η ευκαιρία και η δυνατότητα ταυτόχρονα και της μύησης στον χώρο και της προβολής και της συνεργα­σίας με ένα μεγάλο πρακτορείο του εξωτερικού. Στον χέρι του καθενός είναι το πώς, εν τέλει, θα το αξιοποιήσει όλο αυτό».

ΠΗΓΗ: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved