Ηθοποιός πρώτης γραμμής αποκαλύπτει: «Δούλεψα 14 ετών για πρώτη φορά, στην οικοδομή»
Showbiz

Ηθοποιός πρώτης γραμμής αποκαλύπτει: «Δούλεψα 14 ετών για πρώτη φορά, στην οικοδομή»

Γνωστός ηθοποιός μιλά για την εμπειρία του στην οικοδομή, αλλά και την πρώτη του επαφή με το χώρο της υποκριτικής!

Για την πορεία του στην υποκριτική, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στη νέα του συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια της ζωής του, την περίοδο που εργάστηκε στην οικοδομή, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Πόσων ετών ήσουν όταν δούλεψες πρώτη φορά;

Δεκατεσσάρων. Ο πατέρας μου μου πρότεινε, αν ήθελα, να πάω μαζί του στην οικοδομή για να δω πώς είναι η δουλειά. Πήγα και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αυτό που έκανα. Έτσι έβγα­λα το πρώτο μου μεροκάματο.

Και πότε σε κέρδισε η ιδέα του να γίνεις ηθοποιός;

Όταν πήγα στη δραματική σχολή, δεν ήμουν σίγουρος ότι ήθελα να γίνω ηθο­ποιός. Το ανακάλυψα στο δεύτερο έτος των σπουδών μου, όταν ο Γιώργος Κιμούλης, που ήταν ο δάσκαλος μου, μου πρότεινε έναν πολύ μικρό ρόλο στον «Κοριολανό» του Σαίξπηρ. Όταν βγήκαμε την πρώτη ημέρα στο Ηρώδειο, το συναίσθημα ήταν εκπληκτικά δυνατό. Κοίταξα ψηλά, είδα την Ακρόπολη και το γεμάτο κόσμο θέατρο και είπα «Αυτό μ' αρέσει». Εκεί συ­νειδητοποίησα ότι η υποκριτική ήταν το επάγγελμα που ήθελα πραγματικά να ακολουθήσω.

Τι διδάχτηκες από αυτή την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά που μας άφησε;

Αναζήτησα και εξερεύνησα ου­σιαστικά το δικό μου εσωτερικό κόσμο, ονειρεύτηκα περισσότε­ρο. Σίγουρα ήταν από τις χειρό­τερες χρονιές που έχω περάσει στη ζωή μου. Όλα όσα συνέβη­σαν έχω την εντύπωση ότι θα μας αλλάξουν με έναν τρόπο. Πιστεύω ότι η προσωπική δου­λειά που έκανε ο καθένας μας μέσα στο 2020 θα του φέρει κάτι καλό το '21. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος.

ΠΗΓΗ: 7Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved