Μενεγάκη: Αυτή είναι η φωτό της τη νέα χρονιά που έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes!
Showbiz

Μενεγάκη: Αυτή είναι η φωτό της τη νέα χρονιά που έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes!

Αν πριν ήταν βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης, τώρα, η Ελένη Μενεγάκη κερδίζει ένα στέμμα, αυτό της... βασίλισσας στα social media. 

Παρά το γεγονός ότι απέχει εδώ και μήνες -πλέον- από τη μικρή οθόνη, παρά το ότι λόγω καραντίνας και γενικού lockdown δεν την βλέπουμε σε εκδηλώσεις και λαμπερά events, η Ελένη συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της, θέλει δεν θέλει.

Κάθε νέα της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο instagram γίνεται θέμα συζήτησης, κάθε σχολιασμός της επίσης. Οπότε είναι λογικό κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζει να γίνεται και πόλος έλξης χιλιάδων likes.

Και ευτυχώς, η Ελένη δεν δείχνει να θέλει να αποτραβηχτεί. Το αντίθετο μάλιστα. Άλλωστε, συχνά χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής -και όχι μόνο- δικτύωσης για να διαφημίζει προϊόντα.

Έχοντας εδώ και χρόνια χτίσει πετραδάκι πετραδάκι το brand Ελένη Μενεγάκη ξέρει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι της αγοράς ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει και την εμπιστοσύνη του κοινού. Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή για να μπορεί πλέον να έχει έναν από τους ισχυρότερους λογαριασμούς στη χώρα μας με πάνω από 1.300.000 ακολούθους που την αποθεώνουν σχεδόν σε κάθε της ανάρτηση.

Και επειδή τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, αρκεί να σας πούμε, ότι στις πρώτες κιόλας μέρες του νέου έτους φωτογραφία της κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 106,000 likes. Το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο τραβήχτηκε στο σπίτι της στα Μελίσσια, στο ευάερο και φωτεινό σαλόνι της με την ίδια να ποζάρει πιο λαμπερή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved