Showbiz

Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση: «Έφτιαξα το νυφικό μου για τον γάμο και σε μια βδομάδα πέθανε»

Gossip-tv Team

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στο Direct με τον Τάκη Χατζή για τους άνδρες της ζωής της, τους δύο γάμους, την κόρη της Μαριτίνα και αποκάλυψε τι συμβαίνει σήμερα στην προσωπική της ζωή.

Η Μιμή Ντενίση υπογράμμισε: «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα νυφικά σπίτια έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω!»!

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Ερωτεύομαι με το μυαλό δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό. Ο Τρίτσης ήταν ωραίος ναι αλλά όχι όλοι. Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άντρες. Αν δω ενδιαφέρον μόνο θα ασχοληθώ. Δεν θα πάω να φάω τα μούτρα μου»!

Όσον αφορά την προδοσία, τόνισε: «Την έχω πατήσει από ανθρώπους που αγάπησα και εκτίμησα και δεν περίμενα να με προδώσουν».

Φυσικά αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα και υπογράμμισε: « Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά.»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπ

ομπή Direct στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved