Έξαψη - Ιωάννα Παππά: «Καλούμαι να αντιμετωπίσω πράγματα από το παρελθόν που έκρυβα»
Showbiz

Έξαψη - Ιωάννα Παππά: «Καλούμαι να αντιμετωπίσω πράγματα από το παρελθόν που έκρυβα»

Ιωάννα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του MEGA.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα δραματική σειρά, Έξαψη! Η Ιωάννα Παππά, έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στο νέο της ρόλο αλλά και στις εξελίξεις της σειράς.

Είσαι χαρούμενη;

Ήταν συνειδητή επιλογή και το ότι απείχα και το ότι επέστρεψα. Οπότε, για κάθε περίπτωση, ναι είμαι χαρούμενη. Να πω όμως – θέλω να το επισημάνω – ότι το να βρίσκεσαι συνεχώς στην τηλεόραση δεν ξέρω αν είναι το σωστό για έναν ηθοποιό, εγώ το απέφυγα για να μη νιώσω να φθείρομαι. Στο θέατρο η πορεία είναι εξελικτική, δουλειά με δουλειά γίνεται καλύτερος.

Η «Εξαψη» είναι ένα δυνατό ερωτικό δρά­μα με έντονο αστυνομικό στοιχείο.,. Μί­λησε μας για τον ρόλο σου...

Η ιστορία δι­αδραματίζεται στο Ναύπλιο, όπου η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκα­λέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο αν­θρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δύο γάμους. Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκά­σει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν Βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυ­στικά. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια και φαίνεται δεν είναι πάντα το σωστό, το αληθές. Υπάρχουν πολλές ανατροπές. Εγώ υποδύομαι την Εβίτα Αξιώτη, μια γυναίκα περίπου στα 40, παντρεμένη με δύο παιδιά. Είμαι γόνος μιας πλούσιας οικο­γένειας, με πατέρα πολιτικό, θέλω να τα έχω όλα σε τάξη, στη δουλειά, στο σπίτι, στα παιδιά, στην κοινωνική ζωή. θέλω τον μικρόκοσμο σε τάξη. Είμαι παντρεμένη με τον Τάσο Νούσια, τον οποίο η οικογένεια μου δεν αποδέχτηκε. Είναι καλλιτέχνης, διαφορετικός από τον δικό τους κύκλο. Αποφασίζουμε, λοιπόν, να πάμε στο Ναύπλιο για να χαλαρώσουμε. Εκεί τα πράγμα­τα ανατρέπονται, δυσκολεύουν οι καταστάσεις, καλούμαι να αντιμετωπίσω πράγματα από το παρελθόν που έκρυβα.

ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved