Ιωάννα Παππά: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

Ιωάννα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την αποχή της και το τηλεοπτικό της comeback.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και τη σειρά, Έξαψη! Η Ιωάννα Παππά μίλησε για τη νέα της επαγγελματική εμπειρία, αλλά και την απόφασή της να απέχει για αρκετό διάστημα από την τηλεόραση.

Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά; Κάποια από αυτά γίνονται και στο Ναύπλιο, εκτός Αθηνών δηλαδή.

Γυρίζουμε μια καλοκαιρινή σειρά σε χειμερινή περίοδο και αυτό έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Λόγω της κατάστασης έχει δημιουργηθεί και ένα νέο πρωτόκολλο, οπότε το στοίχημα είναι διπλό. Ωστόσο, ελπίζω ότι στο αποτέλεσμα δεν φαίνονται οι δυσκολίες. Το ευτυχές είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν είχαμε κανένα κρούσμα κορονοϊού. Φοράμε βέβαια συνεχώς μάσκες, οι ηθοποιοί τις βγάζουμε μόνο όταν μπαίνουμε στο σετ, κάνουμε τεστ, προσέχουμε όσο μπορούμε και είναι εφικτό αλλά ευτυχώς δεν βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αισθάνεσαι ότι η ελληνική μυθοπλασία παίρνει τη ρεβάνς φέτος;

Ξέρω ότι θα γίνονταν και περισσότερα πράγματα, αλλά λόγω κορονοϊού δεν προχώρησαν. Ωστόσο, φέτος υπάρχει η τάση τα κανάλια να επενδύουν στη μυθοπλασία. Ο ανταγωνισμός σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό είναι μεγάλος, οπότε πρέπει και εδώ στην Ελλάδα να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, αυτό το υψηλό επίπεδο. Αυτό απαιτεί χρήματα, ακριβές παραγωγές. Η ποιότητα στην τηλεόραση ορίζεται πολύ από το οικονομικό κομμάτι. Πάντως, είναι εξαιρετικά θετικό σημάδι και ο αντίκτυπος που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες» και οι νέες σειρές της ΕΡΤ. Φαίνεται ότι το κοινό αγκαλιάζει τις σειρές.

Όσο για την αποχή της από την τηλεόραση, η ηθοποιός ξεκαθαρίσει...

"Ήταν συνειδητή επιλογή και το ότι απείχα και το ότι επέστρεψα. Οπότε, για κάθε περίπτωση, ναι είμαι χαρούμενη. Να πω όμως – θέλω να το επισημάνω – ότι το να βρίσκεσαι συνεχώς στην τηλεόραση δεν ξέρω αν είναι το σωστό για έναν ηθοποιό, εγώ το απέφυγα για να μη νιώσω να φθείρομαι. Στο θέατρο η πορεία είναι εξελικτική, δουλειά με δουλειά γίνεται καλύτερος".

ΠΗΓΗ:ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved