Βίκυ Καγιά: Μιλά για τις σχέσεις με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Μιλά για τις σχέσεις με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά: «Ο πατέρας κάνει το βήμα και την επιλογή»

Για την πορεία της ζωής της, αλλά και τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, μίλησε η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο, το οποίο πλέον μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, αναφέρθηκε και στα παιδιά του συζύγου της, από προηγούμενο γάμο.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΤΟΝ ΓΑΜΟ
«Το σωστό timning σε μια ώριμη ηλικία. Είμαστε και οι δύο χορτάτοι τόσο από τα καλά όσο και από τα κακά. Δουλέψαμε σκληρά, πάθαμε, μάθαμε, σε άλλα επιτύχαμε και σε άλλα όχι. Δυστυχώς, όταν ένα ζευγάρι δεν είναι χορτάτο, στην πορεία βγαίνουν πράγματα. Κανένας γάμος δεν είναι ρόδινος. Όταν όμως αισθάνεσαι πλήρης, αγαπάς και εκτιμάς τον άλλον, βρίσκεις πάντα τη λύση.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

«Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας μας. Δεν ξέρω πώς κάποιος μπορεί να επιλέξει έναν σύντροφο που δεν αγαπά τα παιδιά του από άλλον γάμο. Ο πατέρας κάνει το βήμα και την επιλογή, η ισορροπία όμως κρατιέται από τη γυναίκα. Τις γιορτές, όπως και πολλές αργίες, τις περάσαμε όπως πάντα μαζί. Χαμός... Το σπίτι θύμιζε παιδική χαρά. Τα παιδιά μου λατρεύουν τα αδέλφια τους».

Ο COVID-19

«Μας έμαθε να ζούμε με πειθαρχία, κάτι που δύσκολα θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε υπό διαφορετικές συνθήκες. Η εποχή αυτή ήρθε με τα μηνύματα και τις δυσκολίες της. Έλλειψη ανθρώπινης επαφής, οικονομικές δυσκολίες, ενδοοικογενειακή βία... Υπάρχει θυμός, αλλά σε λίγο καιρό όλα θα έχουν ξεπεραστεί. Φαντάζει περίεργο τα ΜΑD ΑWARDS ή τα μεγάλα ντεφιλέ μόδας να προβάλλονται χωρίς κοινό, διαδικτυακά. Θέλω να βρίσκομαι στις επιδείξεις μόδας των μεγάλων brands και να μπορώ να πιάσω το ρούχο, να συγχαρώ τους σχεδιαστές, να συνομιλήσω με τα μοντέλα... Θεωρώ πως θα επιστρέψουμε στις παλιές αξίες, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι θα χάσει τη δύναμη που έχει αποκτήσει το digital».

ΠΗΓΗ:GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved