Μπέσσυ Αργυράκη: Έτσι κρατά ζωντανό τον γάμο της εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια!
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Έτσι κρατά ζωντανό τον γάμο της εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια!

Μπέσσυ Αργυράκη: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Για την προσωπική της ζωή, αλλά και την πορεία της στο τραγούδι, μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην κόρη της, Εβελίνα, η οποία φέτος βρίσκεται στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Για να αλλάξουμε κλίμα, πώς βλέπετε την κόρη σας Εβελίνα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha;

Η Εβελίνα είναι μια γλυκιά, ταλαντούχα παρουσία, τελειόφοιτη δραματικής σχολής, με θετική και αυθεντική διάσταση. Eχει αγαπηθεί μέσα από το κανάλι της στο ΥouΤube, με 119.000 ακολούθους, και είμαι σίγουρη ότι την αγαπούν στον Αlpha.

Δίπλα στη Ναταλία Γερμανού έχει πάρει πολλά η Εβελίνα: Ήθος, γνώσεις, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, κύρος, αυθεντικότητα. Αλλά με τέτοια φωνάρα που διαθέτει η Εβελίνα, θα ήθελα να τη δω σε καριέρα τραγουδιστική. Και, με το χέρι στην καρδιά, το λέω ως καλλιτέχνης ότι το αξίζει.

Πετυχημένη τραγουδίστρια, μητέρα, σύζυγος, περιμένετε να δείτε εγγονάκια; Πώς θα ήταν η Μπέσσυ ως γιαγιά;

Είναι ο προορισμός κάθε γυναίκας για να λέγεται ολοκληρωμένη να περνάει από το στάδιο της μητρότητας, φυσικά την κατάλληλη ηλικιακή περίοδο και εάν ο Θεός βοηθήσει. Θέλω, όσο έχω ακόμη αντοχές, να βοηθήσω την κόρη μου. Το συναίσθημα της γιαγιάς το νιώθω και το αντιλαμβάνομαι και είναι ένα είδος κορωνίδας όλων των άλλων. Αυτό πιστεύω, αλλά η απόφαση είναι της κόρης μου.

Με τον σύζυγό σας Λευτέρη είστε μαζί περίπου 36 χρόνια. Υπάρχει ακόμη ο έρωτας στη ζωή σας; Ποιο το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο;

Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά, όπως λένε, τα ετερώνυμα έλκονται. Υπάρχει αρμονική σχέση μεταξύ μας, γιατί ο ένας σέβεται την ελευθερία και τα θέλω του άλλου.
Είμαστε δύο άνθρωποι με διαφορετικά επαγγέλματα, αλλά ο άνδρας μου, γιατρός στο επάγγελμα, λατρεύει τη μουσική και τραγουδούσε πάντα στο χειρουργείο. Και εγώ, εάν δεν γινόμουν τραγουδίστρια, ήθελα να γίνω γιατρός. Οπότε το ταίριασμά μας δεν είναι τυχαίο.

Ο χρόνος που περνάει σας φοβίζει; Πώς τον αντιμετωπίζετε;

Απλά αποφεύγω να το σκέφτομαι. Δεν το πιστεύω πως μεγάλωσα και νιώθω να μη με αφορά τι γράφει η ληξιαρχική μου πράξη. Αυτό που νιώθω είναι αυτό που καταγράφουν η καρδιά και το συναίσθημά μου, που αρνείται να γεράσει.

ΠΗΓΗ:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved