Ματθίλδη Μαγγίρα: Η δήλωση για τον ανδρικό πληθυσμό που θα συζητηθεί!
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η δήλωση για τον ανδρικό πληθυσμό που θα συζητηθεί!

Ματθίλδη Μαγγίρα: Δείτε πώς απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τους άνδρες της σημερινής εποχής...

Για την επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία της ζωής της, μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός, έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τους άνδρες.

«Φταίω εγώ για όλα» τραγουδάς, λοιπόν, στο νέο single σου ως Μαμαγγίρα. Πού αφιερώνεις την εν λόγω διασκευή και γιατί;

Την αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες, γιατί πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα της ενηλικίωσής μας. Ένας ενήλικος αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν φοβάται να πει ότι φταίει και πως έχει κάνει λάθος. Και μια και φτάσαμε ως εδώ, να λέμε ότι φταίει ο ένας και ο άλλος, είπα να πάρω όλη την ευθύνη πάνω μου.

Από την οικονομική κατρακύλα του Χρηματιστηρίου το ’99, λοιπόν, ξεγυμνώθηκε στα μάτια μας μια πραγματικότητα, ότι ξεμείναμε από λεβεντιά. Η Μαμαγγίρα για μένα είναι μια σύγχρονη Λυσιστράτη και, αφού κανένας αρσενικός δεν παίρνει την ευθύνη πάνω του, μια γυναίκα τολμά να σηκώσει όλα τα βάρη, τα λάθη και, συνεπώς, όλη την υπαιτιότητα για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας. Tι τα θέλεις, και η ίδια η λεβεντιά είναι γένους θηλυκού, άρα η γυναίκα θα βγει μπροστά. Γι’ αυτό η γυναίκα παίρνει την ευθύνη.

Και οι άνδρες;

Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες σήμερα εμείς οι γυναίκες φέρουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, γιατί εμείς τους δημιουργούμε και τους γαλουχούμε ως μάνες. Εάν δεν αντικρίσουμε την αλήθεια μας στον καθρέφτη με γενναιότητα, θα είμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια. Επειδή ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων, βαριέμαι εύκολα, το έχω δει το έργο, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει, οπότε θέλω να πάω παρακάτω. Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω -και μαθαίνω γρήγορα-, προτιμώ τα καινούργια λάθη, γιατί θα είναι καινούργια μαθήματα.

Αυτό είναι άκρως ανανεωτικό. Και αφού αναφερθήκαμε σε λάθη, αλίμονο σε όποιον δεν κάνει, γιατί από αυτά μαθαίνουμε. Αν τα επαναλαμβάνουμε, σημαίνει ότι δεν μάθαμε. Χάρη σε αυτά εξελισσόμαστε και «ενηλικιωνόμαστε».

Πέρυσι ενσάρκωσες τη Ρένα Βλαχοπούλου στην κινηματογραφική ταινία «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Είναι μία από τις δουλειές που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου για την οποία πραγματικά νιώθω περήφανη. Θεωρώ ότι είναι μία από τις ωραιότερες ελληνικές ταινίες και πιστεύω ότι κοιτάζει κατάματα διεθνείς παραγωγές εκατομμυρίων. Στα γυρίσματα πέρασα υπέροχα και είχα άψογη συνεργασία με όλους τους συντελεστές.

ΠΗΓΗ: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved