Eυαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν το «Έλα στη θέση μου»
Showbiz

Eυαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν το «Έλα στη θέση μου»

Eυαγγελία Συριοπούλου: «Τα πρώτα χρόνια είχα αρκετά κοινά στοιχεία με τη Ρενάτα»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, για πέμπτη συνεχή χρονιά, πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμωδία του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου», υποδυόμενη τη Ρενάτα.

H ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν περίμενε την επιτυχία της σειράς, για το αν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν, ενώ αποκάλυψε ποια θα ήθελε να είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.


Για πέμπτη χρονιά, πρωταγωνιστείς στην καθημερινή κωμωδία «Έλα στη θέση μου». Τι έχεις αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία;

Πρόκειται για μία εξαιρετική συνεργασία και γι’ αυτό έχει κρατήσει πέντε χρόνια. Είμαστε μια δεμένη και αγαπημένη ομάδα, και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας. Την έχω μέσα στην καρδιά μου. Τη μισή μου ζωή, κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων, βρίσκομαι στο γύρισμα με αυτούς τους ανθρώπους, και ο κόσμος έχει αγαπήσει τη δουλειά μας. Έχουμε γίνει μια αγαπημένη συνήθεια. Επομένως, όπως καταλαβαίνεις, όλα αυτά με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη.


Περίμενες ποτέ ότι η σειρά θα φτάσει να μετράει πέντε χρόνια στον «αέρα»;

Η αλήθεια είναι ότι, όταν ξεκινούσαμε τις συζητήσεις για τη σειρά, ήταν αρκετά περίεργες οι εποχές. Δεν ξέραμε αν θα έπαιρναν άδεια λειτουργίας τα κανάλια ή όχι και υπήρχε μεγάλη ανασφάλεια. Μάλιστα, οι πρώτες συζητήσεις που είχαμε κάνει ήταν για να γυρίσουμε 70 επεισόδια και τώρα έχουμε φτάσει κοντά στα 800.


Υπάρχει σκέψη η σειρά να συνεχιστεί για έκτη σεζόν ή θα ολοκληρωθεί φέτος;

Από κάποιες συζητήσεις που έχουμε κάνει, χωρίς να είναι ακόμη κάτι επίσημο, αυτός ο κύκλος θα ολοκληρωθεί φέτος.


Είσαι προετοιμασμένη για τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί οριστικά η σειρά;

Ναι, είμαι προετοιμασμένη. Ετσι κι αλλιώς, η φύση του ηθοποιού είναι κάθε έξι μήνες να ψάχνει για δουλειά. Το γεγονός ότι μια σειρά έχει κρατήσει πέντε χρόνια, από τη μία είναι πολλή μεγάλη ευτυχία και επιτυχία, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα.


Ποιο θα ήθελες ιδανικά να είναι το επόμενο βήμα σου;

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω σκεφτεί κάτι. Περιμένω να δω πώς θα είναι τα πράγματα, τι προτάσεις θα έχω και από εκεί και πέρα να τα βάλω όλα στο τραπέζι και να σκεφτώ, ώστε να πάρω την όποια απόφαση μου.


Για εσένα ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που κρύβει η Ρενάτα;

Τα πρώτα χρόνια είχα αρκετά κοινά στοιχεία με τη Ρενάτα, καθώς όμως περνούσαν τα χρόνια και άλλαζαν τα σενάρια, οι προκλήσεις αυξάνονταν. Υπήρχαν αρκετές αλλαγές στον χαρακτήρα της. Έτσι, προσπαθούσα να βρω την αλήθεια της ηρωίδας μου, ώστε να μπορέσω να την καταλάβω και να την αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ.


Η Ρενάτα, πάντως, δεν έχει περάσει και λίγα...

Η Ρενάτα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή της. Εκεί που πάει να τα καταφέρει και να πει ότι είναι ήρεμη και έχει μια ήσυχη ζωή, έρχονται τα πάνω κάτω. Με αποκορύφωμα τη σύλληψη της για τον θάνατο του πραγματογνώμονα Κώστα Μάνγκο... Η Ρενάτα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση γιατί, ενώ δεν φταίει πουθενά και προσπαθεί να βρει το δίκιο της, κατηγορείται για μια δολοφονία. Στη συνέχεια, εκείνη μπαίνει στη φυλακή, οπότε φαντάζεσαι σε τι κατάσταση βρίσκεται, και ελπίζει να τη βοηθήσει κάποιος. Τότε εμφανίζεται ένας μικρός άγγελος, ο Αχιλλέας, ο οποίος τη βοηθάει και έκτοτε δημιουργείται μια διαφορετική ιστορία ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρόσωπα.


Δηλαδή τον συγχωρεί για όλα όσα έχει κάνει;

Δεν τον συγχωρεί, αλλά προσπαθεί να προσπεράσει κάποια πράγματα που την πλήγωσαν. Βλέπει έναν άνθρωπο να προσπαθεί για τη σχέση τους, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved