Άγγελος Διονυσίου: «Τα τραγούδια του Στράτου είναι αθάνατα, ο ίδιος είναι αθάνατος»
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: «Τα τραγούδια του Στράτου είναι αθάνατα, ο ίδιος είναι αθάνατος»

Άγγελος Διονυσίου: Βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού 40 χρόνια, διανύοντας μια σπουδαία πορεία.

Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τη δουλειά του, τα αδέλφια του Στέλιο και Διαμαντή, που είναι επίσης τραγουδιστές, αλλά και για τον πατέρα του, τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου.

-Σε παρακολουθήσαμε σε εορταστικό σόου τις ημέρες των εορτών, μαζί με τον αδελφό σου, Στέλιο.

Ήταν ένα αφιέρωμα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και μέσα στους φίλους που τραγούδησαν, ήμουν εγώ κι ο Στέλιος. Σέ όποια εκπομπή κι αν πούμε τραγούδια του Στράτου (Διονυσίου), οποιαδήποτε στιγμή, πάντα έρχεται πρώτο, αυτό να το ξέρουν όλοι. Τα τραγούδια του Στράτου είναι αθάνατα, ο ίδιος είναι αθάνατος, οπότε πάντα θα υπάρχουν οι εκπομπές που θα τα παίζουν με μεγάλη ακροαματικότητα, γιατί αυτά τα τραγούδια τα γουστάρει ο κόσμος, γλεντάει, περνάει καλά, όπως πέρναγε κι όταν τα τραγουδούσε τότε που ήταν ζωντανός ο Στράτος.

-Λες "ο Στράτος" κι όχι ο πατέρας μου...

Μίλησα ως τραγουδιστής από εκεί και πέρα είναι ο Στράτος όλων των Ελλήνων, κι όχι μόνο ο πατέρας μου, είναι όλης της Ελλάδας, όλης της ελληνικής επικράτειας, της ομογένειας.

-Τον έχεις ξεχωρίσει ως καλλιτέχνη και τον έβλεπες διαφορετικά ως πατέρα;

Βέβαια, αν δεν τα διαχώριζα αυτά, δεν θα μπορούσα καν να τραγουδήσω τα τραγούδια του στην πίστα. Αν την ώρα που τραγουδάω κάθε τραγούδι του, έχω στο μυαλό μου τον πατέρα μου, θα συγκινηθώ, δεν θα μπορέσω να το αποδώσω, οπότε, το βγάζω αυτό από το μυαλό μου, κι έχω την ιδιότητα του καλλιτέχνη, του τραγουδιστή, κι αποδίδω εκείνη την ώρα τα τραγούδια του.

-Είναι αλήθεια όχι ο Στράτος Διονυσίου είναι σαν να μην έχει φύγει από κοντά μας...

Κι έχουν περάσει από τότε 30 χρόνια, "έφυγε" το 1990.

-Έχετε αποπειραθεί να κάνετε ένα καλλιτεχνικό "πάντρεμα", εκτός από τον Στέλιο, παρέα και με τον άλλο αδελφό σας, τον Διαμαντή, που είναι κι εκείνοι τραγουδιστής;

Σε μαγαζί, όχι, γιατί είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό, είναι άλλες οι εποχές, οι επιχειρηματίες θέλουν και νέους τραγουδιστές. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν είχαμε στην κατοχή μας το "Στράτος", το μαγαζί, τότε θα μπορούσαμε να το κάνουμε... θέλει διαφορετικό χώρο. Ο κόσμος διασκεδάζει διαφορετικά στα μεγάλα μαγαζιά, όχι όπως διασκέδαζε. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε κάποιο ειδικό χώρο, σε μια μουσική σκηνή. Έχουμε βρεθεί και οι τρεις μας σε διάφορες συναυλίες στην Αμερική, στην Αυστραλία...

-Στην Ελλάδα γιατί δεν προέκυψε να συνεργαστείτε;

Είχαμε κάνει κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα, φέτος δεν προέκυψε να συνεργαστούμε, γιατί είχαμε πει να κάνουμε μαζί κάποιες συναυλίες στην Αυστραλία, στην Αμερική, στο Ισραήλ και στην Κύπρο. Αυτό ήταν ένα αφιέρωμα στον Στράτο για τα 30 χρόνια, αλλά δυστυχώς μας βρήκε ο ιός και όλα αυτά ακυρώθηκαν.

-Ο Διαμαντής δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, όπως είσαι εσύ κι ο Στέλιος. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν έχει την αντίστοιχη δική σας πορεία;

Την εποχή που βγήκε ο Διαμαντής... Εγώ χώρα κλείνω 40 χρόνια στον χώρο αυτό, δεν είμαι μικρός με την έννοια της μικρής καριέρας, έχω 40 χρόνια καριέρας πίσω μου. Ο Διαμαντής ήταν στην Αμερική, γύρισε πίσω κάποια στιγμή και ξαφνικά μάθαμε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής.

-Ξαφνικά έμαθες ότι ο μικρός σου αδελφός ήθελε να γίνει τραγουδιστής;

Ναι, ξαφνικά, εγώ τουλάχιστον δεν το ήξερα.

-Πότε το έμαθες;

Όταν βγήκε στην πίστα, ήταν έκπληξη για μένα. Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, τι να του πούμε; "Οχι, μη γίνεις";, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved