Θανάσης Ευθυμιάδης: Ημίγυμνος στα χιόνια! Παγώσαμε και μόνο που τον είδαμε!
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ημίγυμνος στα χιόνια! Παγώσαμε και μόνο που τον είδαμε!

Η επέλαση του χιονιά ήρθε κι άλλο ένα ενδιαφέρον και “διαφορετικό” post ανάρτησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram του!

Ο γνωστός ηθοποιός, είναι πολύ ενεργός στον κόσμο των social media τους τελευταίους μήνες και μας χαρίζει χρηστικά και δημιουργικά videos από το σπίτι του και την ύπαιθρο.

Στην εν λόγω φωτογραφία ο Θανάσης Ευθυμιάδης ποζάρει ημίγυμνος μόνο με το μαγιό του στα χιόνια!

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε ότι το σώμα μας είναι φτιαγμένο να έχει πάρε-δώσε με την φύση, σε όλες τις εποχές της! Κλειστήκαμε στα μικρά τσιμεντένια κουτάκια και ξεχάσαμε τι σημαίνει Ελευθερία. Να αναπνέω βαθιά! Να συνεργάζομαι με την φύση. Το σώμα μας έχει την σοφία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, αφού αφήσουμε πίσω τις λανθασμένες πεποιθήσεις (θα κρυώσω θα αρρωστήσω.. το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές) Το να εκθέτουμε το σώμα μας στο κρύο (με την ανάλογη προετοιμασία) δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας.».

Και συμπλήρωσε: «Όπως είναι γνωστό σε όλες τις Βόρειες χώρες, τα παιδιά το μαθαίνουν αυτό από νήπια. Στην Ελλάδα, Ο φόβος από το κρύο Είναι βαθύς, αλλά όταν το ξεπερνάμε η Χαρά Είναι πολύ μεγάλη!! Άνδρες, κάντε την αρχή! Γίναμε δούλοι του καναπέ με σουβλάκια και τηλεόραση!!! "We have nothing to combat but our own conditioning and fear " Wim Hoff».

Δείτε τη φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved