Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ένας άνθρωπος, δέκα πρόσωπα! Οι αλλαγές στην εμφάνισή της μέχρι το Big Brother
Showbiz

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ένας άνθρωπος, δέκα πρόσωπα! Οι αλλαγές στην εμφάνισή της μέχρι το Big Brother

Big Brother: Αν δεν υπήρχε η προσωπική της σελίδα στο Instagram θα είχαμε μόνο την εικόνα που βλέπαμε στο ριάλιτι.

Όμως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη διαθέτει λογαριασμό στα social media και είναι ένας πραγματικός «θησαυρός».

Η νικήτρια του Big Brother είναι ένα κορίτσι με «χίλια πρόσωπα» και φυσικά δεν εννοούμε στη συμπεριφορά, αφού εκείνη απέδειξε πως μόνο αληθινή ήταν μέσα στο παιχνίδι και ο κόσμος δεν άργησε να το καταλάβει. Εννοούμε στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της πριν το παιχνίδι.

Η κούκλα δικηγόρος από την Κρήτη είναι μια γυναίκα που έχει γούστο και επειδή διαθέτει μια άψογη σιλουέτα μπορεί να υποστηρίξει όποιο στιλιστικό ύφος επιθυμεί.

Ας μην ξεχνάμε πως το κύρος του επαγγέλματος της, απαιτεί και μια ανάλογη γκαρνταρόμπα, την οποία είδαμε σε φωτογραφίες που η ίδια έχει ποστάρει στο Instagram account της.

Για το στιλ που έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της, δεν έχουμε να σχολιάσουμε πολλά αφού δείχνει λάτρης του ξανθού χρώματος και του πιο φυσικού σε ό, τι αφορά στα χτενίσματα της.

Κοινώς φαίνεται πως της αρέσει στο στιλιζαρισμένο αλλά το πιο φυσικό δηλαδή το επιμελώς ατημέλητο.

Τα looks της σε γενικές γραμμές δεν είναι κλασσικά αλλά συνδυάζει τα έντονα χρώματα σε πιο σικάτες αλλά και ροκ γραμμές.

Αν κανείς παρατηρήσει τις φωτογραφίες της θα διαπιστώσει πως η Άννα Μαρία έχει αλλάξει κατά πολύ το στιλ της, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως όλες τις οι εμφανίσεις δεν «φωνάζουν» Άννα Μαρία, αφού έχει τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να κάνει τους συνδυασμούς της.

Όσο για αξεσουάρ, της αρέσουν, όπως είδαμε και στο Big Brother τα καπέλα αλλά και τα βραχιόλια.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Άννα Μαρία είναι ένα κορίτσι λαμπερό και όμορφο και ό,τι κι αν επιλέξει θα το κάνει με το δικό της ύφος.

Δες φωτογραφίες της και το αγαπημένο της στιλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved