Γιάννης Σπαλιάρας: Αφιέρωμα στον "Έλληνα Θεό" από τους Αμερικανούς
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Αφιέρωμα στον "Έλληνα Θεό" από τους Αμερικανούς

Μπορεί να είχε εργαστεί και πριν το Survivor σε τηλεοπτικές παραγωγές του Mega (Κόκκινο δωμάτιο, Μίλα μου Βρώμικα), του Ant1 (Λόλα, Έρωτας) και άλλων καναλιών, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που «έκλεισε» μια τόσο μεγάλη συμφωνία, για μία σειρά με εκατομμύρια φανατικούς θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η El Señor de los Cielos, είναι μια πολύ επιτυχημένη σειρά στο Netflix και για τις ανάγκες του ρόλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας υποχρεώθηκε να μιλήσει σε τρεις διαφορε­τικές γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά και ελληνικά.
Εδώ και αρκετό καιρό έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον δημοσιογράφοι από την Αμερική που έψαξαν και ανακάλυψαν το βιογραφικό του γνωστού Έλληνα.


Μάλιστα τα αφιερώματα ήταν πολλά όπως όταν η ιστοσελίδα popsugar φιλοξένησε θέμα για τον Γιάννη, ενώ η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο ευχαρίστησε του Έλληνες Θεούς, οι οποίοι τους δώρισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Σύμφωνα με την ON time, αυτή τη φορά όμως οι θαυμαστές του θα τον απολαύσουν σε μια συνέντευξη εφ όλη της ύλης καθώς ο ίδιος φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο αμερικανικού περιοδικού που θα κυκλοφορήσει την άλλη βδομάδα.
Μάλιστα φωτογραφήθηκε στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο προβάλλοντας έτσι ε τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved