Θεοδωρίδης-Μάρα: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι! Η απώλεια που τους λύγισε!
Showbiz

Θεοδωρίδης-Μάρα: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι! Η απώλεια που τους λύγισε!

Μπορεί ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του Αγνή Μάρα να είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όμως πρόσφατα είχαν μία μεγάλη απώλεια που τούς βύθισε στην απόλυτη θλίψη. 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ο θάνατος ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της γνωστής φωτογράφου, του πατέρα της.

Μπαμπάς και κόρη ήταν πολύ δεμένοι γι' αυτό και η απώλειά του βύθισε την Αγνή Μάρα στο απόλυτο πένθος. Το ίδιο βέβαια και τον γνωστό ηθοποιό και μοντέλο που είχε αγαπήσει τον πατέρα της γυναίκας του πολύ.

Την είδηση έκανε γνωστή η φωτογράφος η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του πατέρα της και ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

"Καλό Παράδεισο Μπαμπάκα μου. Εκεί που πας να μας προσέχεις και να μας αγαπάς... Σ' ευχαριστώ για το δικό μας πανέμορφο ταξίδι" έγραψε η Αγνή Μάρα η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της πατέρα.

Το ζευγάρι έχει δύο πανέμορφα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι που είναι όλη τους η ζωή και έχουν αφοσιωθεί και οι δύο στην ανατροφή τους.

Είναι η μεγάλη τους ευτυχία και τώρα που έχει πέσει βαρύ πένθος στις καρδιές τους, τα χαμόγελα των παιδιών τους είναι εκείνα που τους δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσουν και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αγνής Μάρα με τον πατέρα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved