Survivor: Έχετε δει το κορίτσι του Ηλία Μπογδάνου; Δεν φαντάζεστε με ποια είναι ζευγάρι!
Showbiz

Survivor: Έχετε δει το κορίτσι του Ηλία Μπογδάνου; Δεν φαντάζεστε με ποια είναι ζευγάρι!

Survivor: Και ενώ εμείς περιμένουμε πώς και πώς την είσοδο στο παιχνίδι των νέων παικτών που θα ενισχύσουν αγωνιστικά τις δύο ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο τραγουδιστής έζησε πολύ συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο. 

Και αυτό γιατί έπρεπε να αποχαιρετήσει την κούκλα αγαπημένη του, μη γνωρίζοντας μάλιστα πότε θα επιστρέψει ξανά στην αγκαλιά της.

Όμως σίγουρα, αν τελικά αντέξει τις σκληρές συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, αποδειχτεί δυνατός παίκτης και φτάσει ως το τέλος, το μεγαλύτερο διάστημα που θα κάνουν να ξαναβρεθούν είναι περίπου τρεισήμισι μήνες, οπότε και θα ολοκληρωθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος λοιπόν, πριν από λίγες μέρες έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με το κορίτσι του που παρεμπιπτόντως είναι μία κούκλα. Μάλιστα, την έχετε δει και εκείνη σε τηλεοπτικές περιπέτειες και μάλιστα πολύ πρόσφατα.

Δείτε στην gallery για ποια πρόκειται:

Όσα δεν γνωρίζετε για το κορίτσι του

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη καλλονή, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς το έβλεπε ως την ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling.

Έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Στο GNTM προσπάθησε να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία όμως δεν κατάφερε να μείνει πολύ στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved