Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες celebrities που έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο followers!
Showbiz

Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες celebrities που έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο followers!

Ψάξαμε, μετρήσαμε και απαθανατίσαμε τους followers των Ελλήνων Celebrities στο Instagram και σας τους παρουσιάζουμε.

Ζούμε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ψηφιακής εικόνας και οι επώνυμοι Έλληνες της showbiz αγαπούν κι εκείνοι πολύ τις πλατφόρμες επικοινωνίας!

Εμείς κάναμε μια βόλτα από τα προφίλ τους και εντοπίσαμε τους top 5, οι οποίοι έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram με τους περισσότερους funs!

H Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην 5η θέση, διαθέτοντας μόλις 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Στην 4η θέση βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει εκτοξευθεί η καριέρα της στα ύψη τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέϊρα με 1.100.000 ακόλουθους.

Κι ενώ περιμένατε την Ελένη Μενεγάκη να έχει την πρωτιά, όπως θα δείτε παρακάτω έχει 1.300.000 followers και είναι στην τρίτη θέση.

Ο γνωστός εξαιρετικός σεφ Άκης Πετρετζίκης βρίσκεται στην 2η θέση, καθώς διαθέτει 1,6 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους που τον ακολουθούν πιστά και τον εμπιστεύονται για τις καταπληκτικές συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο.

Τέλος, με μεγάλη διαφορά κατακτά την πρωτιά ο δικός μας Θανάσης Αντετοκούμπο, το αστέρι της καλαθοσφαίρισης και του ΜΒΙ, σημειώνοντας στο προφίλ του στο Instagram 8.700.000 ακόλουθους, όπως θα δείτε και παρακάτω!

Δείτε τις φωτογραφίες από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved