Καλλιάνος: Η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η ιστορία πίσω από το μονόπετρο
Showbiz

Καλλιάνος: Η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η ιστορία πίσω από το μονόπετρο

Γιάννης Καλλιάνος: Μιλά πρώτη φορά για τον πολιτικό του γάμο εν μέσω κορονοϊού

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει από τα δελτία ενημέρωσης για τον καιρό, αλλά και την ενασχόλησή του με την πολιτική, με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν ελάχιστα για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Καλλιάνος πρόσφατα παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού, ενώ έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Γιάννης: Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι ήταν ο πρώτος γάμος του 2021. Ήταν όλα τέλεια. Η ψυχολογία μου ήταν ανεβασμένη από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου στη Γλυφάδα για να πάω στην Ηλιούπολη. Φτάνοντας έξω από το Δημαρχείο, συγκινήθηκα όταν είδα συναδέλφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ να μας εύχονται «να ζήσετε». Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ήρθε η Χάρις, την αγκάλιασα, τη φίλησα, της είπα πόσο όμορφη ήταν, γιατί πραγματικά έλαμπε μέσα στο νυφικό της, και περπατήσαμε χέρι χέρι τον διάδρομο μέχρι να φτάσουμε στην αίθουσα όπου μας περίμενε ο δήμαρχος, ο κ. Χατζηδάκης. Είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι για πάντα, γιατί ένιωσα σαν να κέρδισα τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Χάρις: Για να είμαι ειλικρινής, επειδή θεωρούσα περισσότερο διεκπεραιωτικό τον πολιτικό γάμο, δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο. Αλλά όταν είδα τον Γιάννη να με περιμένει έξω από το Δημαρχείο και να μου μιλά με τόσο όμορφα και τρυφερά λόγια, συγκινήθηκα πολύ.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Γιάννης: Δεν είμαι από τους άντρες που θα κεραυνοβοληθούν και θα πέσουν κάτω. Αυτό ενδεχομένως να συνέβη στα 20 και στα 25 μου. Τώρα, στα 42 μου, έχω άλλα φίλτρα και ακόμα κι αν μου αρέσει εμφανισιακά μια κοπέλα, θα πρέπει να βγω δυο-τρεις φορές μαζί της για να διαπιστώσω αν ταιριάζουμε. Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει πια χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω αν ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου μου κάνει.

Χάρις: Δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα. Τον ερωτεύτηκα όταν τον γνώρισα καλύτερα και είδα τον χαρακτήρα του. Βέβαια, είχαμε πολύ καλή χημεία από την αρχή. Στο πρώτο ραντεβού είχα-με πάει στη Γλυφάδα. Βρεθήκαμε να συζητάμε για ώρες, χωρίς να νιώθει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος την αμηχανία που υπάρχει συνήθως όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον για πρώτη φορά. Στη δεύτερή μας συνάντηση πήγαμε για φαγητό. Εκεί βρεθήκαμε να μιλάμε από τις 9.30 που συναντηθήκαμε μέχρι τις 2.00 το πρωί, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασαν οι ώρες.

Δεν φαντάζεστε τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ο μετεωρολόγος, το μονόπετρο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του...

Γιάννης: Η αναζήτηση του κατάλληλου δαχτυλιδιού έγινε ως εξής: Έψαξα στο Google όλα τα κοσμηματοπωλεία που βρίσκονται στην περιοχή μου και επέλεξα αυτό που είχε τις καλύτερες κριτικές. Στη συνέχεια το επισκέφθηκα και επειδή μου είχε πει σε ανύποπτη στιγμή ότι θα ήθελε να είναι από ροζ χρυσό το μονόπετρό της, μόλις το είδα είπα αμέσως «Αυτό είναι!».

Πηγή: Περιοδικό OK!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved