My Style Rocks: Αναστάτωσε το instagram η πρώην παίκτρια! Οι σέξι πόζες στο Ντουμπάι
Showbiz

My Style Rocks: Αναστάτωσε το instagram η πρώην παίκτρια! Οι σέξι πόζες στο Ντουμπάι

My Style Rocks: Έχει το κορμί και οι πόζες της "τρέλαναν" τους followers της.

Μπορεί από το ριάλιτι μόδας να έχουν περάσει αρκετές εντυπωσιακές παρουσίες, ωστόσο κάποιες από αυτές, κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και έσπευσε να τις ακολουθήσει στα social media.

Κάποιες από τις πρώην διαγωνιζόμενες ασχολήθηκαν αμέσως με τη μόδα και τo επαγγελματικό κομμάτι του styling, ενώ κάποιες άλλες σκέφτηκαν να αυξήσουν το κοινό τους στα social media, μέσα από βίντεο στο youtube, αλλά και εντυπωσιακές πόζες στο instagram.

Πρόσφατα και ένα από τα κορίτσια του ριάλιτι, ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι, προκειμένου να υποδεχτεί το νέο έτος, κάνοντας... ονειρικές διακοπές. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media, αλλά και τις σέξι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια.

Ο λόγος για τη Μαρία Λέκκα. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δέχτηκε αρκετά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Μαρία ρωτήθηκε και για τα έξοδα του ταξιδιού της. Τότε η ίδια απάντησε πως το οικονομικό κομμάτι το ανέλαβε ο σύντροφός της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved