Βίκυ Καγιά: Ο γιος της έγινε τριών ετών! Η υπέροχη φωτογραφία για τα γενέθλιά του
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ο γιος της έγινε τριών ετών! Η υπέροχη φωτογραφία για τα γενέθλιά του

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακά γενέθλια για τον μικρό τους, Κάρολο

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται διαρκώς στην τηλεόραση και μάλιστα σε δύο από τα πιο πετυχημένα προγράμματα. Η Βίκυ Καγιά παραμένει στο Star, αφού εκτός από το GNTM, καθημερινά βρίσκεται στο Shopping Star, όπου και αναζητά τις νέες βασίλισσες της μόδας, οι οποίες θα καταφέρουν να αλλάξουν το styling και την εξωτερική τους εμφάνιση, μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Στο προσωπικό της κομμάτι, ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Μητέρα, σύζυγος και επαγγελματίας, η Βίκυ Καγιά προσπαθεί να μην αφήνει κανέναν με το παράπονο.

Πρόσφατα μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, ο οποίος ήρθε τη σωστή στιγμή, όπως ανέφερε η ίδια...

"Ο γάμο έγινε στο σωστό timning σε μια ώριμη ηλικία. Είμαστε και οι δύο χορτάτοι τόσο από τα καλά όσο και από τα κακά. Δουλέψαμε σκληρά, πάθαμε, μάθαμε, σε άλλα επιτύχαμε και σε άλλα όχι. Δυστυχώς, όταν ένα ζευγάρι δεν είναι χορτάτο, στην πορεία βγαίνουν πράγματα. Κανένας γάμος δεν είναι ρόδινος. Όταν όμως αισθάνεσαι πλήρης, αγαπάς και εκτιμάς τον άλλον, βρίσκεις πάντα τη λύση", δήλωσε.

Ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά έγινε τριών ετών και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved