Ρένεση: Μας έδειξε πρώτη φορά το σαλόνι της – Η διακόσμηση που θα λατρέψεις και η μαγευτική θέα
Showbiz

Ρένεση: Μας έδειξε πρώτη φορά το σαλόνι της – Η διακόσμηση που θα λατρέψεις και η μαγευτική θέα

Μπορεί η Κλέλια Ρένεση στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να είναι ένα κορίτσι έξω καρδιά, ωστόσο στην πραγματική της ζωή δεν είναι έτσι ακριβώς.

Σπάνια θα δώσει συνέντευξη κι ακόμη πιο σπάνια θα αφήσει να εισχωρήσει κάποιος στην προσωπική της ζωή.

Η κόρη της, ήρθε στη ζωή και της άλλαξε τις προτεραιότητες της, είναι μια ευτυχισμένη μαμά που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφιερώνει όμορφες στιγμές στη μεταξύ τους σχέση.

Δεν θα λέγαμε πως η Κλέλια είναι φαν των social media, ωστόσο κάθε ανάρτησή της είναι σκέτη έκπληξη για εμάς αφού όλες τις οι φωτογραφίες έχουν λόγο και αφορμή. Αυτή τη φορά μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο από το σαλόνι του σπιτιού της.

Όπως κι εσύ θα δεις στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram είναι μεγάλο, ζεστό, μίνιμαλ στους τόνους του μπεζ ενώ όλα τα έπιπλα είναι αυτό που λέμε πρακτικά και σε λιτή γραμμή, ότι πρέπει δηλαδή για να είναι ο χώρος ασφαλής για την κόρη της.

Αυτό όμως που μας μάγεψε πέρα από την ιδιαίτερη διακόσμηση, είναι η μαγευτική θέα που έχει από μπαλκόνι της.

«Αν είσαι γκρι, αν είσαι μονος, αν εισαι ανάποδος, αν εισαι μικρος για κατι η μεγαλος ,αν άργησες, αν ηρθες νωρις, αν δεν βολευεσαι, δεν χωρας, στριφογυρνας στο κρεβατι, αν η φωνη σου πνιγηκε στους καπνους, δεν εισαι μονος.Υπαρχει καποιος που παντα σε χωραει, σε φωτιζει , σε νοιωθει. Ουρανος μ κ παλι ουρανος! Miralo miralo», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα!

Δες το κι εσύ στο βίντεο και στις φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CKTTdp_FtSE
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved