Κωστόπουλος: Η μάχη με την κατάθλιψη,  η χρεοκοπία και το ταξίδι στο Ντουμπάι
Showbiz

Κωστόπουλος: Η μάχη με την κατάθλιψη, η χρεοκοπία και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

O δημοσιογράφος και εκδότης μίλησε για την οικονομική καταστροφή, τη μάχη με την κατάθλιψη, τον «πόλεμο» που δέχθηκε, αλλά και το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάϊ.

Αρχικά ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος: « Μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα και ούτε έφερα τον κορονοϊό σε πακέτο. Έκανα το κουνέλι γιατί τους εξής λόγους την κατάθλιψη και ο δεύτερος γιατί πίστευα ότι θα βαρεθούν να λένε. Μετά το Ντουμπάι: Έγινε “πυροβολικό” σοβαρό ήρθαν τα τανκς αλλά έπεσαν σε νάρκη. Η κατάθλιψη ξέρεις τι σου κάνει. Να μην μπορείς να ανέβεις τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, να σκεφτείς και είσαι ένα φοβισμένος άνθρωπος.»!

Και υπογράμμισε: « Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος.

Είμαι ο μοναδικός εκδότης που φαλίρισα. Εγώ δεν πλήρωσα ένα μήνα. Το διαστρεβλώνουν και λένε χρωστάει. Εμένα μου χρωστάνε 8 εκατομμύρια φέσι οι διαφημιστικές και δε με λυπήθηκε κανένας. Στοχοποιήθηκα. Μου λεηλάτησαν την εταιρεία και δεδουλευμένα είχα μέσα ένα μήνα.»!

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένα από τα θύματα του “πολέμου”. Ενός πολέμου που έγινε 7 χρόνια. Είπαν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Εγώ έχασα το σύμπαν. Τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου ένα εξοντωτικό ρόλο. Ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω. Μου σκότωσαν τη ζωή.».

Όσο για τα λάθη του τονίζει: « Λάθη έκανα δυο πολύ χοντρά. Σε ένα επιχειρηματία θα έλεγα. Να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Στο “λαρτζ” το γενικό έφθασα να έχω 500 υπαλλήλους. Όταν άρχισε η κρίση μείνανε οι 350. Ήμουν ηλίθιος. Δεύτερο λάθος. Είχα μαζέψει λεφτά για τα παιδιά μου. Ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί.»!

Και δεν δίστασε να πει: « Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους στου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου, μου είπε ότι αν σκεφτώ την αυτοκτονία θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα.»!

Και για τους φίλους του που χάθηκαν, είπε: Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο.

Όσο για το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι, ανέφερε: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορονοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορονοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved