Larry King: Το ντεμπούτο στο CNN, οι 40.000 συνεντεύξεις και η μάχη με τον κορονοϊό
Showbiz

Larry King: Το ντεμπούτο στο CNN, οι 40.000 συνεντεύξεις και η μάχη με τον κορονοϊό

Larry King: Η απίστευτη καριέρα του παρουσιαστή, οι τηλεοπτικές δόξες και το δύσκολο τέλος

Παγκόσμια θλίψη από τον θάνατο του Larry King, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ποια ήταν η ζωή του Larry King πριν την τεράστια καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης;

Ο Λόρενς Χάρβεϊ Ζέιγκερ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1933 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από οικογένεια ιουδαϊκού θρησκεύματος.

Ο πατέρας του με καταγωγή από την Λιθουανία διατηρούσε εστιατόριο στη περιοχή και η μητέρα του καταγόταν από την Ουκρανία. Στα σχολικά του χρόνια ήταν μέτριος μαθητής και προβλημάτιζε έντονα τον πατέρα του Έντουαρντ, ο οποίος αποφάσισε να δώσει στον Λάρι ένα μικρό μάθημα. Πρότεινε λοιπόν στον διευθυντή του σχολείου να αναθέσει στον ασυνεπή μαθητή τον ρόλο του συντονιστή του πίνακα, δηλαδή του μαθητή εκείνου που σβήνει τον πίνακα. Ρόλος διόλου τιμητικός καθώς έδινε τροφή για πειράγματα στους συμμαθητές του. Ο Λάρι όμως, αν και ανέπνεε κιμωλία αντί για οξυγόνο, θεώρησε τη νέα του ευθύνη ως προαγωγή και πήρε σοβαρά τον ρόλο του.

Η χρονιά - σταθμός στην καριέρα του και οι 40.000 συνεντεύξεις...

Tο 1985, ο Larry King έκανε το ντεμπούτο του στο διεθνές δίκτυο του CNN ως οικοδεσπότης της εκπομπής «Lary King Live», του πρώτου ζωντανού, ανοιχτού σε τηλεφωνήματα του κοινού και πρώτου σε μετρήσεις θεαματικότητας σόου του δικτύου.

Μέχρι το 2010, οπότε έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής είχαν καταμετρηθεί πάνω από 40.000 συνεντεύξεις με παρουσιαστή τον Larry King.

Ο Larry King παντρεύτηκε συνολικά 8 φορές και έχει αποκτήσει 5 παιδιά, 9 εγγόνια και 4 δισέγγονα.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved