Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι δυσκολίες και το φύλο των δίδυμων μωρών τους: «Κάναμε πολλές προσπάθειες»
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι δυσκολίες και το φύλο των δίδυμων μωρών τους: «Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης το πρωί της Δευτέρας (25-01).

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καλωσόρισαν τον παρουσιαστή όχι μόνο στο Πρωινό αλλά και στον Ant1 αφού μέσα από την εκπομπή ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του με το κανάλι αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση της «Φάρμας».

Ο Σάκης Τανιμανίδης με χαρά μίλησε μεταξύ άλλων και για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που βιώσαν.

«Η Χριστίνα είναι στον πέμπτο μήνα, γεννάμε περίπου τέλη Ιουνίου. Το φύλο των μωρών μας δεν το ξέρουμε ακόμη, περιμένουμε να κάνουμε μια εξέταση αλλά ακόμη δεν την έχουμε κάνει». Όσο για τις δυσκολίες που πέρασαν, είπε:

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες προσπάθειες κάναμε αλλά ήταν πολλές. Πέρασε καιρός, δεν ήρθε εύκολα. Ήρθε όμως και μετά τα ξεχνάς όλα. Κυρίως η στενοχώρια και η απογοήτευση είναι για τη γυναίκα.

Εκείνη είναι που κάθε μήνα κάνει το τεστ και βλέπει αν πέτυχε ή όχι, ο άντρας είναι δίπλα και περιμένει. Δεν είναι μπαμ και κάτω, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Το περνούσαμε μαζί, απλά δυσκολευτήκαμε. Εγώ θέλω να πω το εξής, δεν ζήσαμε κάτι μοναδικό, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι, αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, κάποια στιγμή θα έρθει και όταν θα γίνει θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved