Γέννησε και δεν το πήρε... είδηση κανείς!
Showbiz

Γέννησε και δεν το πήρε... είδηση κανείς!

Γεννητούρια στο jet set! Γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου και δεν το πήρε… είδηση κανείς!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, απολαμβάνουν, η designer κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη και ο Βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας σύζυγός της, Thomas Persy, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η Αναστασία Καίσαρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “One Time” έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2020.

Το ζεύγος διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους και απολαμβάνουν πλέον τον πρώτο καρπό του έρωτά τους με το νεογέννητο μωράκι τους στο σπίτι.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι, είχε παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου 2019 στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ μία ημέρα πριν, στις 29, είχε γίνει ο καθολικός στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Νοach Vander Beken που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. Ο γαμπρός κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε Αρχαολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved