Και όμως! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τραγουδούσε σε πανηγύρια!
Showbiz

Και όμως! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τραγουδούσε σε πανηγύρια!

Μία απίστευτη αποκάλυψη που δεν θα περίμενε κανείς, έκανε σε συνέντευξή του Αλέξανδρος Τσουβέλας

Στο ξεκίνημα του, πιτσιρικάς τραγουδούσε, όμως στη συνέχεια άλλαξε πορεία.

«Είχα το μικρόβιο και, επειδή είμαι και Ηπειρώτης, τραγουδούσα σε πανηγύρια με μια ομάδα που είχαμε τότε από παιδιά. Όμως, τελικά με κέρδισε το ραδιόφωνο και μετά το stand up comedy», δηλώνει. Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή του, αλλά ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. Είναι πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εισπράττει εδώ και χρόνια μεγάλη αγάπη από τον κό­σμο και τώρα απλώς απολαμβάνει και το καινούργιο.

«Δεν θα τρελαθώ αν δεν κάνω τηλεόραση. Είμαι αρκετά υπομονετικός, ερ­γατικός και με ενδιαφέρει η ομάδα. Μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός τηλεόρα­σης», τονίζει, ενώ αποκαλύπτει πως ως... τα­ξιτζής οδηγεί κανονικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. «Πονάνε τα πόδια μου. Οδηγώ 300 χλμ. την ημέρα. Τις προάλλες από Μαρούσι φτάσαμε στο Καβούρι κάνοντας ερω­τήσεις Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζε­ται να έχω διαύγεια, καθώς ύπαρχει και ο κίνδυνος του ότι βρισκόμαστε σε ένα όχη­μα που κινείται», εξηγεί και παραδέχεται πως αρκετοί στον δρόμο δεν χαίρονται που βλέπουν ένα τηλεοπτικό συνεργείο, καθώς υπάρχει βαν μπροστά, που το συνοδεύει:

«Μου κορνάρουν πολλές φορές, μηχανάκια μου ρίχνουν μούντζες. Βέβαια, έχω και τα τυχερά μου, καθώς μου κάνουν και δώρα! Μου έχουν φέρει μέχρι και σουβλάκια στο ταξί. Ειδικά όταν κινούμαι στα δυτικά προά­στια, που μου έχουν αδυναμία», λέει. Αν πήραν τα μυαλά του αέρα; «Όχι, δεν την έχω ακούσει, που λένε. Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό που συμβαίνει, δεν το νιώθω, ούτε έχει αλλάξει η ζωή μου. Θεωρώ πως απλώς κάνω τη δουλειά μου και όσα συμβαίνουν είναι φυσιολογικά. Νιώθω πως είμαι καλός σε αυτό που κάνω και θέλω να το εξελίξω».

Η σύγκριση με τη Β. Σταυροπούλου δεν τον προβλημάτισε, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκανε εκείνη την εκπομπή. «Εμένα μου άρεσε πολύ η κυρία Σταυροπούλου. Τη γουστάρω πολύ σαν περσόνα και την έχω δει παντού. Εγώ μπήκα με τον δικό μου τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής κωμικός.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved