Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω πολύ κόσμο από το χώρο μας που φέρετε έτσι, ξέρω περιστατικά»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω πολύ κόσμο από το χώρο μας που φέρετε έτσι, ξέρω περιστατικά»

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και φυσικά πολλών ακόμη γυναικών που έχουν πέσει θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας, η Αθηνά Οικονομάκου πήρε θέση.

H ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πως «ξέρει πολύ κόσμο από το χώρο που φέρετε έτσι και πως γνωρίζει περιστατικά»


«Αποφάσισα να πω δυο πράγματα σε σχέση με το θέμα των τελευταίων ημερών. Ένα τεράστιο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν αυτό το θάρρος και αυτή τη δύναμη να βγουν να μιλήσουν και αναφέρομαι στο θέμα της σεξουαλικής – ψυχολογικής – λεκτικής παρενόχλησης. Είναι δεδομένο ότι είμαι κατά οποιαδήποτε τέτοιας ενέργειας και θέλω να πω ότι αυτό που έχουν καταφέρει αυτές οι γυναίκες είναι μεγαλύτερο από αυτό που νομίζουμε και από αυτό που φαίνεται.


Ήδη ξέρω πολύ κόσμο από το χώρο μας που φέρετε έτσι, ξέρω περιστατικά και έχω ακούσει ιστορίες… Εγώ δεν έχω πέσει θύμα τέτοιου είδους κακοποίησης στον εργασιακό μου χώρο, έχω ακούσει όμως πολλές ιστορίες από συναδέλφους, είτε προσωπικά η ίδια είτε από τρίτα άτομα να τις εξιστορούν. Χαίρομαι πολύ γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ενεργήσει έστω και μια φορά έτσι και μιλάω για τους θύτες, θα σκεφτούν δέκα φορές για να το ξανακάνουν και θα τρέμουν στην πιθανότητα ότι κάποιος θα βγει να μιλήσει και γι’ αυτούς», λέει η ηθοποιός μεταξύ άλλων στο story της.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved