Νέα καταγγελία για Κιμούλη: «Πήρα χάπια για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα»
Showbiz

Νέα καταγγελία για Κιμούλη: «Πήρα χάπια για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα»

Γιώργος Κιμούλης: Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά μέσω instagram για όσα βίωσε την περίοδο της συνεργασίας τους.

Μπορεί η Ζέτα Δούκα να έκανε τη θαρραλέα αρχή, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ακολούθησαν αρκετά μηνύματα γνωστών ηθοποιών, γεμάτα στήριξη και σεβασμό στο πρόσωπο της.

Η Κατερίνα Γερονικολού, αποκάλυψε με τη σειρά της, τα όσα άσχημα είχε βιώσει δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη την περίοδο της συνεργασίας τους. Ωστόσο μέσω instagram έρχεται μια νέα καταγγελία, αυτή τη φορά από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ηθοποιού...

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα!
Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.
Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)
Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved