Ελένη Μενεγάκη: Και καραντίνα και μαγικιάζ! Natural και όμορφη μέσα στο σπίτι
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Και καραντίνα και μαγικιάζ! Natural και όμορφη μέσα στο σπίτι

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη μετά από τόσα χρόνια ξέρει!

H όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αφού επέλεξε να κάνει ένα break από τις οθόνες όμως καθημερινά φροντίζει να έχει την επαφή της με το κοινό της που τόσα χρόνια την στηρίζει και την αγαπά.

Έτσι λοιπόν δεν περνά μέρα που να μην μοιραστεί φωτογραφία της, άλλοτε μέσα από το σπίτι της, άλλοτε από τις βόλτες που κάνει κοντά στο σπίτι της και άλλοτε για να μοιραστεί με τις followers της ένα ωραίο ρούχο ή ένα από τα μυστικά της, αυτά τα γυναικεία.

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν η Ελένη έχει μοιραστεί και μικρές λεπτομέρειες του καθημερινού της μακιγιάζ που τονίζουν το βλέμμα, χωρίς ωστόσο να το βαραίνουν. Γιατί η καραντίνα… καραντίνα αλλά και η περιποίηση… περιποίηση!

Μπορεί λόγω της επιβολής του lockdown να είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το κάνουμε ένα ελαφρύ και natural μακιγιάζ, ώστε να τονίζουμε τα ωραία σημεία του προσώπου μας.

Στη περίπτωση της Ελένης βέβαια, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για «σημεία» αφού το πρόσωπό της είναι υπέροχο. Από τα λαμπερά καταγάλανα μάτια της μέχρι τα σαρκώδη χείλη της.

Τι κάνει λοιπόν ώστε να είναι φυσική και όμορφη;

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει και στην εκπομπή της έχει αδυναμία στα πορτοκαλί, κοραλί, ροζ και κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Στο σπίτι βέβαια, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες θα επιλέξει πάντα την ωραία γραμμή του μαύρου eyeliner, μια ελαφριά μάσκαρα κι ένα κραγιόν σε φωτεινό αλλά πολύ natural ροζ κραγιόν!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved