Showbiz

Καταγγελίες δίχως τέλος για Σπυρόπουλο: «Άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του»

Gossip-tv Team

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο από την ηθοποιό Έμυ Στυλιανίδου η οποία μίλησε για το περιστατικό που βίωσε σε συνεργασία της μαζί του στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

«Καλώ και άλλες κοπέλες να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός όχι για μία προβολή πεντάλεπτη ούτε για να κάνουμε ένα τηλεοπτικό δικαστήριο, απλώς για να καταθέσουμε την ιστορία μας και να πούμε την αλήθεια μας.

Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να κάνω μία οντισιόν σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη γιατί μπορεί να ακουστούν πολλές γνώμες. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Κλείδωσε πίσω μου την πόρτα, αυτό με θορύβησε λίγο αλλά θεώρησα πως το έκανε για να μην ενοχλήσει κανείς στην οντισιόν.

Πήγα, κάναμε μία συζήτηση, κάτι δεν μου άρεσε στη συζήτηση, μία διαχυτικότητα. Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο και από εκεί και μετά άρχισε μία συμπεριφορά πολύ οικεία. Και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του.

Eγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Από τον πανικό μου άρχισα να γελάω πολύ έντονα. Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα κι εγώ έφυγα τρέχοντας».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα κατήγγειλε η ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved