Showbiz

«Χείμαρρος» γνωστός ηθοποιός κατά του Κιμούλη: «Φερόταν απάνθρωπα, απαξιωτικά»

Gossip-tv Team

Nέες δηλώσεις on camera κατά του Γιώργου Κιμούλη!

Ο Μάνος Ψιστάκης ήταν «χείμαρρος» στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη και πώς του είχε συμπεριφερθεί…

Αρχικά ο Μάνος Ψιστάκης είπε: «Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα, μιλάμε για τη σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα. Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους για να κάνουν ότι θέλουν να κάνουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη δραματική σχολή ή σε κοπέλες που έχουν κάνει 1-2 ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν».

Και υπογράμμισε: «Αυτοί οι 5-6 άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι. Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια».

Ενώ, ανέφερε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη:«Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη αυτή τη δύναμή του και όλη αυτή την εξυπνάδα του, το απίστευτο IQ του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις, τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη».

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved