Showbiz

Λάμπρη: Περιγράφει και σοκάρει: «Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του. Πάγωσα ολόκληρη»

Gossip-tv Team

Περήφανη δηλώνει η Αγγελική Λάμπρη μετά τη χιονοστιβάδα καταγγελιών από Ελληνίδες ηθοποιούς για την κάθε μορφή βίας που καταγγέλλουν δημόσια. 

Η ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Ανδριάννα Παρασκευοπούλου για τη σοκαριστική εμπειρία που υποστηρίζει πως είχε με γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Η κοινωνία είναι έτοιμη… Πρέπει να μιλήσουμε όλοι» σχολίασε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δίνω μήνυμα στην κόρη μου να μην φοβάται κανέναν».

Παρ' όλο που το περιστατικό που περιέγραψε, συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια, η Αγγελική Λάμπρη όταν κλήθηκε να το περιγράψει, είχε τρεμάμενη φωνή: «Ήμασταν τρεις γυναίκες τώρα είμαστε 14. Και έπεται και συνέχεια. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό και είμαι περήφανη για το θάρρος αυτών των γυναικών να συμπορευτούμε.

Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή το 1998. Μου είπε να φοράω συγκεκριμένα ρούχα και μου όρισε την ημερομηνία της ακρόασης. Πήγα και αμέσως κλείδωσε την πόρτα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί δεν συμβαίνει αυτό γενικώς. Ρώτησα ‘συγγνώμη, γιατί κλειδώσατε;’ και μου απάντησε ότι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή κανένας στο θέατρο και έπρεπε για λόγους ασφαλείας να κλειδώσει για να μην μπει κανένας μέσα. Πήγα στον χώρο όπου θα γινόταν η ακρόαση. Μου μίλησε για το έργο και για τον ρόλο μου και μου ζητήθηκε να ανέβω στη σκηνή και να κάνω έναν αυτοσχεδιασμό. Ανέβηκα στη σκηνή και ανέβηκε και εκείνος μετά από λίγο.

Ενώ έκανα τον αυτοσχεδιασμό, άρχισε να με προσεγγίζει και να έρχεται πολύ κοντά. Άρχισα να νιώθω πάρα πολύ άβολα και αμήχανα. Άρχισα να φοβάμαι και όσο πλησίαζε φοβόμουν ακόμα περισσότερο. Σταμάτησα την πρόβα και του λέω ‘συγνώμη, δεν νιώθω καλά. Θέλω να φύγω αυτή τη στιγμή’. Είπα τη δικαιολογία ότι είμαι άρρωστη για να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και επέμενα πάρα πολύ και εκείνος μου έλεγε ‘όχι, η οντισιόν πρέπει να γίνει σήμερα’. Πολύ πιο ταραγμένη του έλεγα ‘όχι δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή οντισιόν, σας παρακαλώ πολύ δεν είμαι καλά και θέλω να φύγω’. Φοβήθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, κατέβηκα από τη σκηνή και βγήκε και εκείνος από την άλλη μεριά της σκηνής στάθηκε απέναντί μου και ενώ ήμουν σοκαρισμένη, φοβισμένη, εγκλωβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο –δεν μπορούσα να φύγω- προέβη σε μία ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου και τον φόβο μου. Αυτό ήταν το σοκαριστικό για μένα. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια και ήξερα ότι δεν είναι κανείς να με ακούσει. Ήθελα να φύγω τρέχοντας και δεν μπορούσα γιατί ήμουν κλειδωμένη και το κλειδί ήταν πάνω του. Πάγωσε το αίμα μου. Πάγωσα ολόκληρη και δεν πίστευα ότι αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήταν πολύ σοκαριστικό».

Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές καταγγελίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved