Καίτη Κωνσταντίνου: «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια κατάσταση πραγματικά σοκαριστική»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια κατάσταση πραγματικά σοκαριστική»

Η Καίτη Κωνσταντίνου δηλώνει σοκαρισμένη από τις πρόσφατες καταγγελίες των συναδέλφων της για εργασιακό εκφοβισμό και θεωρεί πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο σουρεάλ από την καθημερινότητας μας και την πραγματική μας ζωή.

Ειλικρινής και αληθινή, η Καίτη Κωνσταντίνου μιλά για τις δημόσιες καταγγελίες ενώ αποκαλύπτει πως η ίδια δεν έχει πέσει θύμα τέτοιων περιστατικών.


Με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα, πολλές συνάδελφοι σας έχουν μιλήσει για σωματική και ψυχολογική βία που τους ασκήθηκε εν ώρα εργασίας. Πώς νιώθετε στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων;


«Σοκάρομαι. Θεωρώ τραγικό όλο αυτό που συνέβαινε. Είναι πολύ αισιόδοξο το ότι κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν και μιλούν ανοιχτά και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν το έκαναν εξαρχής. Δεν είναι εύκολο να εξομολογηθείς μια τέτοια κατάσταση. Συγχαίρω όσους τοποθετούνται δημόσια για όσα βίωσαν. Πρέπει όλοι όσοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες να τολμήσουν να μιλήσουν για να πάψουν, όσο είναι δυνατόν, να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Είναι μια κατάσταση πραγματικά σοκαριστική. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που πλέον λέγονται δημόσια ήταν λίγο-πολύ γνωστά στο χώρο μας. Είναι απάνθρωπο στο όνομα μιας δουλειάς να γίνεται κατάχρηση εξουσίας»


Πλέον έχουν μιλήσει αρκετοί ηθοποιοί για περιστατικά λα ή σωματικής βίας. Εσείς γνωρίζετε αυτά που καταγγέλλονται;
«Δεν ήξερα ότι συμβαίνουν! όλα αυτά έτσι όπως τα κατήγγειλαν οι συνάδελφοι μου. Το να έχεις τη μύρα ενός γεγονότος είναι πολύ διαφορετικό. Δεν γνώριζα λεπτομέρειες τέτοιου είδους και συγκεκριμένα περιστατικά. Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει εργασιακό εκφοβισμό.»


Είστε τυχερή. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο για τον οποιαδήποτε άνθρωπο άντρα- όταν έρχεται αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως και το να βγεις και να μιλήσεις ανοιχτά. Στην κοινωνία μας, δυστυχώς, επικρατεί σε μεγάλο βαθμό η υποκρισία. Πολλοί αρέσκονται να κουκούλων καταστάσεις - και δεν εννοώ τους παθόντες. Νομίζω ότι, ήρθε ο καιρός να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Γιατί πλέον μιλάμε εγκλήματα», εξομολογείται στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved